top of page

Warehouse / E-Commerce Manager

Middlegate Europe

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Middlegate Europe is een Europese leider in transport en logistiek . Wij zijn meer dan 30 jaar actief en hebben vestigingen in Zeebrugge, op de luchthaven van Luik en Hull (uk).


Als full-service provider staat Middlegate Europe in voor zowel transport en distributie als voor groepage, opslag en logistieke dienstverlening. Het bedrijf telt 160 medewerkers en haalt een omzet van 30 miljoen euro.


Wij zijn een familiaal bedrijf waar de waarden van respect en teamspirit bovenaan staan.


In het kader van verdere professionalisering en om tegemoet te komen aan de toekomstige noden van onze klanten zijn wij op zoek naar een gedreven Warehouse / E-Commerce Manager voor ons hoofdkantoor in Zeebrugge.Functie:

Je kan rekenen op een dynamische functie met een uitgebreid takenpakket. Idealiter heb je een uitgebreide ervaring inzake magazijnbeheer in de brede zin. Je krijgt de kans de activiteiten uit te breiden, met de focus op de steeds groeiende E-commerce markt.


Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van routinematige e-commerce magazijntaken, waaronder goederenontvangst, verwerking van pakketten, kwaliteitscontrole en verpakkingen, voorraadbeheer, palletiseren en verzenden.


Je waakt over de goede werking van het magazijn en een efficiënte administratieve verwerking van de werkzaamheden. Voorbereiding van ladingen en lossingen, aanmaken van orders, opstellen van laadlijsten.


Daarnaast sta je in voor de perfecte opstart en opvolging van nieuwe klanten, volg je het verloop van de operationele flow op en stuur je bij waar nodig.


Je stelt een enthousiast team samen en zorgt voor een goede bezetting/verlofplanning. Je weet inhoudelijk perfect welke taken de medewerkers uitvoeren, hoeveel tijd deze in beslag nemen, en vanuit die kennis stuur je aan, volg je op en stuur je bij.


Je stelt realistische doelstellingen en bewaakt de kosten en efficiëntie aan de hand van KPI rapportering. Je bent sterk in het identificeren, analyseren en verbeteren van procesfouten.Profiel:

  • Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie, met aantoonbare kennis van WMS / E-Commerce software voor magazijnbeheer.

  • Sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om het goede voorbeeld te geven en meerdere taken te beheren.

  • Je bent zelfsturend, gemotiveerd en bereid om individueel bij te dragen aan de activiteiten.

  • Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte communicatie met teammedewerkers, koeriers voor verzendingscoördinatie, collega’s van buitenkantoren, klanten en chauffeurs.

  • Je hebt geen afwachtende houding en kan ook onder druk creatieve oplossingen bedenken.Aanbod:


Naast een boeiende functie in een stabiel familiebedrijf kan je rekenen op een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen.


Interesse in deze vacature?


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page