top of page

Transportplanner (m/v)

Flinstone

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Onze klant is een toonaangevend logistiek familiebedrijf in de haven van Gent.


Het bedrijf zorgt voor ‘de wielen’ van het nationaal en internationaal transport van een aantal ‘key accounts’. Flinstone voorziet de trekker, samen met de chauffeur. Hierdoor behoudt de klant optimale controle over zijn goederen.


Flinstone stelt 60 trekkers ter beschikking van trailer operatoren en logistieke partners. Het team van zeer ervaren chauffeurs zorgt ervoor dat uw vracht tijdig op de juiste plaats komt.


In het kader van de verdere groei en professionalisering is HR Consul op zoek naar eenTransportplanner (m/v)Verantwoordelijkheden

Na een interne opleiding en begeleiding door een team van specialisten ziet je takenpakket er als volgt uit:


Je staat in voor het indelen van trekkers en chauffeurs en het toewijzen aan de klant. Je zet de lijnen uit op basis van de capaciteitsbehoefte van de klant. Je stippelt de routes uit van trekkers en chauffeurs. Je werkt samen met dispatchers, en staat dagelijks mee in voor de opvolging van de eigen chauffeurs en onderaannemers. Problemen behandel je zo snel mogelijk en je koppelt hierover continue terug met klant en (interne) partners, collega’s. Je behandelt dagelijks telefoon- en mailverkeer op een professionele en klantvriendelijke manier in de taal van de klant (NL/E).Profiel

Je genoot een bachelor opleiding en/of je hebt bij voorkeur ervaring in trucking en met transport van containers. Je hebt kennis van rij- en rusttijden, en begrijpt de logistieke flow van goederen en transporten.


Je houdt ervan problemen op te lossen, kan goed met stress om en bent organisatorisch sterk. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.


Je bent collegiaal, en een vlotte communicator in NL/E. Je kan je goed behelpen in het F.


Je kan vlot overweg met MS Office.


Wat we bieden


Bij Flinstone kom je terug in een familiale werkomgeving. Je kan rekenen op een uitstekende begeleiding en de kans om je verder professioneel verder te ontwikkelen.


Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.


Interesse in deze vacature?


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page