top of page

Transportplanner – Dispatcher


Transportplanner – Dispatcher | Oostkamp

TransWest • Oostkamp, Vlaanderen, België


TransWest is een specialist in de distributie en logistiek van diepgevroren voeding. Al meer dan 70 jaar zijn wij een belangrijke partner voor de supply chain van onze klanten en hebben we een uitmuntende reputatie als betrouwbare en duurzame partner verworven. We zijn tevens een familiebedrijf dat staat voor werkzekerheid.


Om de verdere groei te ondersteunen zijn we op zoek naar eenTransportplanner – Dispatcher


Functie:


Na een grondige interne opleiding word je mede verantwoordelijk voor de opvolging van de transportplanning bij TransWest. Je gaat pro actief mogelijke problemen detecteren en hiervoor actie ondernemen.


Het geeft je tevens energie om aan trouble shooting te doen, rekening houdend met verschillende parameters, waaronder kostprijs, rij- en rusttijden,…. Daarbovenop zal je intern opgeleid worden als transportplanner, daar je na 17u ook voor de planning de nodige opvolging zal uitvoeren.


Bij TransWest werken we met korte communicatielijnen en we leren veel van en met elkaar. Je kan snel schakelen via mail & telefoon, je kan nauwkeurig werken in onze systemen, bent stressbestendig en kan het overzicht bewaren.


Je werkt afwisselend, 1 week van 06 tot 14u en 1 week van 14u tot 22uProfiel:

  • Logisch en flexibel denkvermogen op bachelor niveau.

  • Geboeid door transport en logistiek.

  • Je denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen.

  • Je houdt van de nodige complexiteit/uitdaging in de functie.

  • Je kan (durft) je uitdrukken in het Nederlands, Frans en/of Duits.

  • Troubleshooting is jouw ding.Aanbod:


Bij TransWest werken we met korte communicatielijnen en we leren veel van en met elkaar. Je komt terecht in een team van professionals die je de job van A-Z zullen leren. We bouwen continue aan een sterk team met grondige expertise, en bieden een vast contract voor onbepaalde duur.


Work live balance staat bij ons centraal, het wettelijk verlof wordt aangevuld met 6 adv-dagen en sectoriële/regionale dagen.


Je kan rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met MC, hospitalisatie- en groepsverzekering. Je brutoloon wordt aangevuld met een ploegenpremie.


Persoonlijke groei, volgens eigen voorkeur en competenties.


TransWest is een sterk groeiende familiale KMO met werkzekerheid op lange termijnStel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@hrconsul.bebottom of page