top of page

Traffic Officer (logistiek bediende) (m/v)

Lano Carpet Solutions

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

De Lano Groep is actief in de wereld van kunstgras, hospitality, office en andere vloerbekledingsapplicaties. Centraal voor hen staan de klanten, de meer dan 400 werknemers en de omgeving. Door zeer gerichte keuzes slaagt de groep er in een omzet van meer dan 100mio € te realiseren en jaar na jaar financieel gezonde cijfers neer te leggen. Continue innovatie, investeringen in nieuwe technologie en een onberispelijke service & kwaliteit zijn hierbij de sleutel tot succes. In het kader van haar verdere groei is Lano op zoek naar een


Traffic Officer (logistiek bediende) (m/v)
Functie:

Samen met je collega’s zorg je voor de planning en uitvoering van shipments van goederen binnen en buiten Europa. Je zorgt ervoor dat de verschillende wetgevingen en instructies (lading, stockeren, customer demands) gerespecteerd worden. Achteraf verifieer je de doorrekening van de tranporteurs.

De job houdt diverse contacten met transporteurs, douane, het commercieel departement, productie en het kwaliteitsdepartement in.Profiel:


Je hebt een bachelor opleiding voltooid in een relevante logistieke richting.


  • Je hebt bij voorkeur enige relevante ervaring maar ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Je bent hands-on en kan vlot omgaan met diverse profielen.

  • Je beschikt over een goeie kennis van IT.

  • Je gaat gestructureerd en nauwgezet te werk.

  • Je bent flexibel, zowel in denken als in doen

  • Drietalig N/F/E


Aanbod:


Wij investeren sterk in opleiding en persoonlijke ontwikkeling. We bieden een boeiende functie, een aangepaste verloning met extralegale voordelen (zoals groepsverzekering en maaltijdcheques), een ruime en flexibele verlofregeling en flexibele uren. Dit alles in een moderne werkomgeving in een familiaal bedrijf met internationale uitstraling.Interesse in deze vacature?


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page