top of page

Supply Chain manager (m/v)

Lano Carpet Solutions

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Onze klant, de Lano Groep is actief in de wereld van kunstgras, hospitality en andere vloerbekledingsapplicaties. Centraal voor hen staan de klanten, de meer dan 400 werknemers en de omgeving. Door zeer gerichte keuzes slaagt de groep er in een omzet van meer dan 100mio € te realiseren en jaar na jaar financieel gezonde cijfers neer te leggen. Continue innovatie, investeringen in nieuwe technologie en een onberispelijke service & kwaliteit zijn hierbij de sleutel tot succes.HR Consul is op zoek naar een Supply Chain manager (m/v).


Functie:


De evolutie van een pur sang productiebedrijf naar een oplossingsgerichte productie- en distributiespeler noodzaakt Lano tot de verdere professionalisering van het supply-chain proces. We zoeken hiervoor een Supply Chain manager die enerzijds de huidige en toekomstige noden van onze klanten en andere stakeholders in kaart brengt en vertaalt naar realistische verwachtingen en anderzijds de mogelijkheden en noden van onze organisatie in kaart brengt en daarbij de roadmap uittekent om beide met elkaar te doen matchen.Profiel:

De ideale kandidaat heeft een uitgebreide ervaring inzake supply chain in de brede zin, eigen aan een productie- en logistieke omgeving en dit zowel operationeel als qua procesverbetering. Hij werkt oplossingsgericht samen met de organisatie en coacht en ondersteunt zijn collega’s. Hij beschikt hiertoe over uitstekende communicatie skills.

Een hands-on mentaliteit en een nuchtere objectiefgerichte aanpak zijn onontbeerlijk om succesvol te zijn.


Aanbod:

Naast een boeiende functie op niveau met ruime vrijheid en verantwoordelijkheid, bieden we een aangepaste verloning met ruime extra legale voordelen. Dit alles in een moderne werkomgeving in een familiaal bedrijf met internationale uitstraling.
Interesse in deze vacature?


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page