top of page

Stagiair(e) Finance en Cost Control


Stagiair(e) Finance en Cost Control | Zeebrugge

H.Essers . Brugge, Vlaanderen, België7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H. Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 7.500 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 7.500 medewerkers weten waarom ze voor H. Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een Stagiair(e) Finance en Cost ControlStagiair(e) Finance en Cost ControlWAT JE DOET

Je ondersteunt onze medewerkers in hun dagdagelijkse activiteiten. Daarnaast krijg je de kans om bepaalde taken zelfstandig uit te voeren mits de hulp van collega’s. Het ideale moment om bij te leren! Tot je takenpakket behoren oa:

  • Afpunten van inkomende facturen

  • Ondersteuning bieden bij ingave van facturen

  • Communicatie met leveranciers

  • Algemene administratie

WAT JE HEBT

Een positieve ingesteldheid en de zin om van het professionele leven te proeven! Je wilt je opleiding verrijken met een eerste praktijkervaring in een internationaal bedrijf waarin een familiale sfeer hangt. Je neemt graag initiatief en bent klantgericht, je staat de interne en externe klanten te woord in het Nederlands en het Engels. Daarnaast heb je een zeer goede kennis van MS-Office toepassingen Word, Excel.


WAT WE BIEDEN

De kans om deel te worden van een groeiend bedrijf dat staat te popelen om jou wegwijs te maken in de logistieke sector! Naast een vakkundige begeleiding voor je stage/schoolopdracht krijg je, in samenspraak met je stagebegeleider, de vrijheid om ook taken buiten je opleidingsveld uit te voeren. Je leert bij in een groot(s) internationaal bedrijf met zicht op diverse carrièremogelijkheden.


JOIN OUR (BIG) FAMILY

89 vestigingen in 19 landen, 7500 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 2.100 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Onze vlakke structuur zorgt enerzijds voor korte en snelle beslissingslijnen en anderzijds biedt het onze medewerkers de kans om dagelijks actief mee te schrijven aan ons succesverhaal. Ruimte voor autonomie en eigen initiatief binnen onze no nonsens en can do – cultuur vormen samen ons klimaat van ondernemerschap en zijn de steunpilaren van onze stabiele groeiStel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page