top of page

Specialist klantacceptatie en producteisen


Specialist klantacceptatie en producteisen | Zedelgem

CNH industrial . Zedelgem, Vlaanderen, België


CNH Industrial is een materieel- en dienstenbedrijf van wereldklasse. Gedreven door het doel van Breaking New Ground, waarin innovatie, duurzaamheid en productiviteit centraal staan, biedt het bedrijf de strategische richting, R&D-capaciteiten en investeringen die het succes van zijn vijf kernmerken mogelijk maken: Case IH, New Holland Agriculture en STEYR, die 360° landbouwtoepassingen leveren, van machines tot werktuigen en de digitale technologieën die ze verbeteren; en CASE en New Holland Construction Equipment die een volledig assortiment bouwproducten leveren die de industrie productiever maken. In een geschiedenis van meer dan twee eeuwen is CNH Industrial altijd een pionier geweest in zijn sectoren en blijft het gepassioneerd innoveren en de efficiëntie en het succes van zijn klanten stimuleren, gedreven door zijn doel om nieuwe wegen in te slaan. Als een echt wereldwijd bedrijf maken de meer dan 35.000 werknemers van CNH Industrial deel uit van een diverse en inclusieve werkomgeving, met een passie voor het in staat stellen van klanten om te groeien en te bouwen aan een betere wereld.


Specialist klantacceptatie en producteisen


Wie zoeken we:

De missie van het Specialist klantacceptatie en producteisen team is om het productontwikkelingsproces te ondersteunen door de succesfactoren van de klant en de waardebepalende factoren van de complete ervaring en het systeem naar het ontwikkelingsteam te brengen. De functie Acceptatie en Eisen zorgt ervoor dat de klant centraal staat in het hele productontwikkelingsproces. Dit wordt bereikt door ervoor te zorgen dat de wensen van de klant optimaal worden overgebracht naar de productplatforms en door de verwachtingen van de klant te vertalen naar kwantificeerbare technische doelstellingen.


Uw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Werken met Brand, Platforms, Customer Segment leads om database van klantverwachtingen op te bouwen.

 • Coördineren van CDPD-gegevens van team door het opzetten en onderhouden van een database voor eenvoudige toegang en actieve bevordering van de behoeften van de klant bij GPP’s

 • Vaststellen van engineering pass/fail criteria op basis van klantervaring door het betrekken van Global Product Platforms

 • Klant ROI-doelen en testcriteria vaststellen om te verankeren in GPD-mijlpalen en IVP’s

 • Samenwerking met engineering- en merkenteams om klantprioriteiten vast te stellen.

 • Ondersteunen van de afstemming van geïntegreerde validatieplannen (IVP’s) op de verwachtingen van de klant in de productontwikkelingsplatforms en de precisietechnologieteams.

Uw belangrijkste competenties en kwalificaties:


 • 5+ jaar relevante ervaring met productontwikkeling of productvalidatie

 • Bachelor’s degree in engineering, kwaliteit, of gerelateerd technisch gebied

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

 • Aanbevolen kwalificaties

 • Bevestigd probleemoplossend vermogen om technische problemen te analyseren en aan te pakken, inclusief het oplossen van software-, elektrische en/of mechanische problemen.

 • Gevalideerd technisch leiderschap en organisatorische vaardigheden.

 • Agrarische achtergrond en/of passie voor off-road apparatuur. Kennis van systemen voor landbouwmachines (en/of andere off-roadapparatuur) en de werking daarvan.

 • Ervaring met het werken met wereldwijde multiculturele teams: Eerdere betrokkenheid bij matrixorganisaties met een sterke multifunctionele teamomgeving.

 • Bereidheid om 25% van de tijd te reizen.

Ons aanbod :

 • Werken bij CNH Industrial is werken in een omgeving waar, mede door het internationale karakter, tal van ontwikkelingsmogelijkheden worden geboden. In de vestiging van CNH Industrial België in Zedelgem werken meer dan 3.000 mensen. Op die ene locatie zijn verschillende afdelingen aanwezig, gaande van design - met een R&D-centrum met meer dan 400 medewerkers - over productie tot service en dealeropleiding tot alle ondersteunende afdelingen.

 • CNH Industrial Belgium in Zedelgem ligt bovendien in een filevrije zone en is vlot bereikbaar.

 • Wij bieden een zeer aantrekkelijk salarispakket, met tal van extralegale voordelen, zoals ons bonussysteem, verzekeringen, ecocheques, maaltijdcheques en maar liefst 20,5 arbeidsduurverkortingsdagen bovenop de wettelijke vakanties (in voltijds systeem).

Ben je even gepassioneerd als onze mensen? Wil je terechtkomen in een tof team en meebouwen aan de meest innovatieve en grootste landbouwmachines op de markt? Solliciteer dan snel!


Zin in meer CNH Industrial?


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@hrconsul.bebottom of page