top of page

Sales Executive

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services6560 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een Sales Executive.WAT JE DOET


Als Sales Executive sta je in voor de uitbreiding van de klantenportefeuille inzake transport en logistiek binnen de toegewezen Sales regio en een lange termijn relatie borgen door klanten servicegericht te begeleiden. Dit doe je door het algemeen beheer over de toegewezen klantenportefeuille


Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Instaan voor de commerciële vertegenwoordiging teneinde het bestendigen van het kwaliteitsimago en van de naamsbekendheid van H.Essers.

  • Ontwikkeling van nieuwe activiteiten en nieuwe markten voor de versterking van de segmenten in transport en logistiek welke in de strategie van H.Essers past en er een toppositie in bekleden.

  • Contacteren en bezoeken van nieuwe prospecten met het oog op klantenwerving: via internet, netwerkevenementen bijwonen, bedrijvengidsen, beroepsorganisaties en detecteren van marktopportuniteiten (prospect leads).

  • Verdere intensieve klantenwerving binnen het bereik van de kernactiviteiten van H.Essers.

  • Hernieuwen van contact met oude/verloren klanten betreffende de stand van zaken.

  • Begeleiding en aansturing van implementatietrajecten voor nieuwe accounts, steeds met het oog op de verdere uitbreiding van de samenwerking.

  • Opmaken van prijzen voor alle tenders en afgeven aan klanten.

  • Verdere uitdieping bestaande klanten ter uitbreiding van de trafieken.

  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Site Manager.WAT JE HEBT

Door je sterk empathisch vermogen en contactvaardigheid weet je een sterke band te creëren met de klant. Je expertise in transport, en bij voorkeur Liquid Bulk, draagt ertoe bij dat je voor die extra mile kan gaan en de groei van je klant kan stimuleren.


Je hebt reeds enkele jaren ervaring en een goede kennis van transport- en logistieke processen. Je kent jouw weg binnen H.Essers en hebt een basisinzicht in de transportwetgeving. Je bent een echte hunter met een sterke commerciële drive en vindt jouw uitdaging in het opzetten van nieuwe business. Netwerken zit jou in het bloed en je bent resultaatgericht en klantvriendelijk ingesteld. Je bent kwaliteitsbewust, proactief en creatief in het bedenken van oplossingen. Je beschikt over een degelijke dosis overtuigingskracht en onderhandelingsvermogen.

Je bent flexibel, sterk communicatief en gericht op samenwerking. Naast het Nederlands, heb je een actieve kennis van het Engels, Frans en/of Duits.
WAT WE BIEDEN


Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling. Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega’s een natuurlijk gegeven. Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel. Bij H.Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen. In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en zijn er stevige doorgroeimogelijkheden dankzij onze (inter)nationale expansie.JOIN OUR (BIG) FAMILY


85 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. We zorgen al jaren voor betrouwbare werkgelegenheid, geven iedereen binnen de firma een kans om te groeien én werken aan een sterke veiligheidscultuur.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje Lagast

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.beWil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.bebottom of page