top of page

Sales Executive


Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Jobinhoud


Als Sales Executive sta je in voor de uitbreiding van de klantenportefeuille inzake tankcontainer transport en logistiek binnen de toegewezen sales regio. Je borgt lange termijn relatie door klanten servicegericht te begeleiden. Je staat in voor de commerciële vertegenwoordiging teneinde het bestendigen van het kwaliteitsimago en van de naamsbekendheid van Huktra.


Je ontwikkelt nieuwe activiteiten en nieuwe markten voor de versterking van de segmenten in tankcontainer transport en logistiek.


Je contacteert en bezoekt nieuwe prospecten met het oog op klantenwerving: via internet, netwerkevenementen bijwonen, bedrijvengidsen, beroepsorganisaties en detecteren van marktopportuniteiten (prospect leads).


Je hernieuwt het contact met oude/verloren klanten en staat in voor verdere intensieve klantenwerving binnen het bereik van de kernactiviteiten van Huktra.


Je begeleidt en stuurt implementatietrajecten voor nieuwe accounts, steeds met het oog op de verdere uitbreiding van de samenwerking.


Je geeft prijzen af voor alle tenders en onderzoekt met bestaande klanten de mogelijkheden voor uitbreiding van bestaande trafieken.Wat verwachten we van je

Je hebt reeds enkele jaren ervaring en bezit een goede kennis van transport- en logistieke processen. Je hebt een basisinzicht in de transportwetgeving of interesse hierin. Je bent een echte hunter met een sterke commerciële drive en je vindt jouw uitdaging in het opzetten van nieuwe business. Netwerken zit jou in het bloed en je bent resultaatgericht en klantvriendelijk ingesteld. Je bent kwaliteitsbewust, proactief en creatief in het bedenken van oplossingen. Je beschikt over een degelijke dosis overtuigingskracht en onderhandelvermogen. Je bent flexibel, sterk communicatief en gericht op samenwerking. Naast het Nederlands, heb je een actieve kennis van het Engels, Frans en/of Duits.

Wat kunnen we je bieden

Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling. In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en zijn er stevige doorgroeimogelijkheden dankzij onze (inter)nationale expansie.


Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega’s een natuurlijk gegeven. Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel. Bij H.Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen.Heb je interesse in deze vacature


Stuur je CV naar: Anje.lagast@hrconsul.be

Meer info: Anje Lagast: specialist HR & Recruiting

Tel: 0498/110010 www.hrconsul.beOver het bedrijf


Huktra maakt deel uit van de H. Essers groep en is sinds zijn oprichting in 1976 uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese intermodale logistieke dienstverleners op het vlak van chemische stoffen. We beschikken over een vloot van 897 chemische tankcontainers voor het transport van allerhande chemicaliën. Wij zijn gespecialiseerd in drie marktsegmenten: vloeibare bulk, droge bulk en poeders. Huktra heeft een omzet van 50 miljoen euro en telt zo’n 50 werknemers, verspreid over de vestigingen in België (hoofdzetel te Zeebrugge), Italië, Spanje en het VK. Essers werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €.Solliciteren

bottom of page