top of page

Sales Administrator

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


6560 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een Sales Administrator voor onze vestiging te Zeebrugge.Wat je doet:

Als administrator Finance & Sales is je takenpakket zeer afwisselend. Je komt terecht in een team van 4 enthousiaste collega’s die je graag de kneepjes van het vak leren. Jij zal ervoor zorgen dat de sales afspraken correct administratief verwerkt worden. Daarnaast sta je ook in voor een vriendelijk onthaal en voor een vlotte verwerking van taken aan de receptie.

Wat houdt dat concreet in?


  • Tarieflijsten aanmaken en aanpassen op basis van input van sales collega’s

  • De prijzen op de excel sheets van de tender awards manueel overzetten naar intern Huktrans tarief

  • Input van nieuwe tarieven bij spot orders of nieuwe bestemmingen waarvoor nog geen afspraak bestaat

  • Ondersteuning bieden bij selfbilling

  • Maandelijkse/kwartaal opvolging van fuel aanpassingen

  • Je zal snel vertrouwd raken met onze calculatiemethode, die je na grondige opleiding zal gebruiken om offertes op te maken

  • Receptie: ontvangst en registratie van bezoekers, behandelen van inkomende telefoongesprekken, beheer van post, koerierdiensten, algemene administratieve taken.Wat je hebt:

Je bent gedreven en sterk in administratie. Proactief en met veel vertrouwen werk je samen met je collega’s. Vlotte en duidelijke communicatie is voor jouw vanzelfsprekend. Met je stressbestendigheid en nauwkeurigheid kan je vlot werken in een snelle, dynamische werkomgeving. Zo sta je je mannetje administratief, maar ook in person. Met je sterke relativeringsvermogen ga je om met tegenslagen en druk en met je probleemoplossend vermogen ga je flexibel om met verschillende uitdagende situaties. Ervaring binnen de transportwereld is een pluspunt, net zoals kennis van Excel en talen (E, NL).


Wat we bieden:


We bieden jou de kans om vanop de eerste rij mee te schrijven aan ons internationaal succesverhaal. Bij ons wacht jou een uitdagende carrière als sleutelfiguur in onze diverse commerciële en logistieke operaties. Je komt terecht in een jong, dynamisch en hecht team waardoor je steeds de nodige ondersteuning krijgt. Onze familiale cultuur staat namelijk garant voor een hoge mate van betrokkenheid en collegialiteit. Begin daarom jouw nieuwe carrière als administratieve én commerciële schakel bij H.Essers.Join our (big) family


77 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 2.000 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Als internationaal asset-based familiebedrijf kunnen we korte beslissingslijnen waarborgen waarbij je snel kan schakelen en dit met eigen assets. Dit biedt jou de nodige garantie op vlak van een perfecte dienstverlening naar jouw klanten toe. De ideale combinatie voor tevreden klanten én medewerkers!Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje Lagast

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page