top of page

Quality Specialist Liquid Bulk

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Dé sleutelfiguur bij de ontwikkeling, het onderhoud en de optimalisatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem.7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een Quality Specialist Liquid BulkWAT JE DOET


Als quality officer ben jij dé expert binnen jouw vakgebied Liquid Bulk. Je bewaakt en garandeert de naleving van de geldende wet- en regelgeving ISO9001, SQAS en FCA. Dit realiseer je door de operaties en hun verantwoordelijken te ondersteunen op verschillende wijzen. Wat betekent dit concreet?

  • Om een goede kwaliteit te garanderen ten aanzien van onze klanten en hierbij steeds te voldoen aan de wettelijke normen, beheer en optimaliseer jij dagdagelijks de kwaliteitssystemen. Als administratief talent weet je deze taken nauwgezet uit te voeren.

  • Je coördineert én begeleidt simultaan meerdere kwaliteitsprojecten. Zo draag je onder andere bij tot de overkoepelende uniforme implementatie van Quality over bestaande divisies en bij overnames.

  • Als liaison tussen onze operaties en de klant verwerk en onderzoek je klachten met betrekking tot kwaliteit gerelateerde issues.

  • Je staat in voor het voorbereiden en begeleiden van externe audits. Je voert interne audits uit en zo week je over de instandhouding van de kwaliteitsprocessen.

  • Jouw kennis en ervaring deel je met jouw collega’s door middel van trainingen/opleidingen op vlak van kwaliteit.

  • Je rapporteert aan de Site / Quality Manager.


WAT JE HEBT

Je hebt specifieke ervaring en schrijft Kwaliteit met een grote K. Jouw kritische blik stelt je in staat om complexe processen te vertalen naar duidelijke, efficiënte en conforme procedures. Kwaliteitsmanagementsysteem, kwaliteitsprocedures en relevante wettelijke normen kennen voor jou geen geheimen. Je gaat resultaatgericht te werk mét aandacht voor detail, risico’s en kwaliteit. Autonoom werken - maar toch in teamverband - stimuleert jou om je in elk kwaliteitsvraagstuk vast te bijten. Je hecht veel belang aan een open communicatie met alle stakeholders met begrip voor ieders standpunt. Zo slaag je erin iedereen op één lijn te brengen! Jouw sterke projectmanagementvaardigheden én data-georiënteerde ingesteldheid maken van jou de geknipte persoon voor deze functie.


WAT WE BIEDEN

Je komt terecht in een team van experten die zich dagelijks inzetten om te voldoen aan de strikte regelgeving en de noden van de klant. Jij vervult een sleutelrol bij de ontwikkeling, het onderhoud en de optimalisatie van het kwaliteitsmanagementsysteem. Hoge kwaliteit en een sterke veiligheidscultuur is de rode draad in alles wat we doen. Een vlakke hiërarchische structuur en korte beslissingslijnen bieden jou de mogelijkheid om binnen de bestaande teamstructuur een expertisepositie op te bouwen. Een cultuur waarin ownership een essentieel kenmerk is van elke collega. We geloven in teamwerk. Om onze groei te realiseren hebben we elkaar nodig, helpen we elkaar, dagen we elkaar uit en delen we kennis.Join our (big) family


85 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Om het hoogste niveau van kwaliteit in ons bedrijf te garanderen, heb jij de opportuniteit om mee je schouders te zetten onder een uniek project met impact op onze volledige internationale organisatie. In ons bedrijf krijgt jouw ambitie alle kansen. We ondersteunen je met opleidingen en promoten interne mobiliteit.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page