top of page

Projectverantwoordelijke finance


Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


Jobinhoud


Als projectverantwoordelijke finance ben je van A tot Z verantwoordelijk voor advies, begeleiding en diensten binnen het domein financiering en financiële geletterdheid. Dit houdt in dat je nieuwe producten en dienstverlening ontwikkelt. Je volgt trends op en bedenkt en coördineert nieuwe opleidings- en coachingsconcepten in je vakdomein, zet die in de markt en leidt de sessies


Je leidt ook de bestaande projecten (kort- en langlopende opleidingen, lerende netwerken…) verder in goede banen. Telkens bewaak je de rendabiliteit van jouw projecten en staat in voor zowel de inhoudelijke als de financiële rapportering.


Je geeft daarenboven kwalitatief eerstelijnsadvies op financiële vragen van de leden van Voka WestVlaanderen. Je begeleidt en coacht starters, scale-ups en (snelle) groeibedrijven in hun financieringsvraagstuk, zowel in groep als één op één.


Jouw doelgroep zijn de West-Vlaamse kmo-bedrijfsleiders, financieel verantwoordelijken en beslissingsnemers van ondernemingen. Jij helpt hen verder groeien, professionaliseren en hun netwerk uitbouwen. Avondactiviteiten maken deel uit van jouw verantwoordelijkheden en takenpakket.


Wat verwachten we van je


Je beschikt over een masterdiploma binnen een financiële richting of bedrijfseconomische richting en minstens 5 jaar ervaring op het gebied van financieel management. Je weet die financiële kennis te vertalen naar een breder bedrijfskader. Je hebt sterke interesse in en kennis van het financieringslandschap (venture capital, crowdfunding, business angels, …), volgt dit nauw op en bouwt een netwerk in dit landschap verder uit.


Je hebt affiniteit met het overnameproces in een onderneming, zowel in familiale context als inzake externe overdracht.


Je bent een inspirator en zet vanuit de passie voor jouw expertisedomein anderen aan tot actie. Je kan vlot overweg met diverse gesprekspartners binnen een bedrijf, in verschillende sectoren en dit zowel bij starters, kmo’s als grote bedrijven. Je hebt een sterke voeling met en inzicht in het bedrijfsleven en de economie in het algemeen en bent gebeten door wat er zich in de wereld afspeelt.


Je bent een geboren netwerker met een commerciële en overtuigende flair. Je kunt je identificeren met de kernwaarden van Voka: ondernemerschap, betrokkenheid, vernieuwing en onafhankelijkheid.


Wat kunnen we je bieden


Een uitdagende functie met ruime verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je komt terecht in een dynamische en motiverende werkomgeving waar inzet wordt beloond.

Daar staat een marktconform remuneratiepakket tegenover, in lijn met je ervaring en je toegevoegde waarde.


Is je interesse gewekt?


Stuur je CV naar: Anje.lagast@hrconsul.be

Meer info: Anje Lagast: specialist HR & Recruiting

Tel: 0498/110010 www.hrconsul.be


Over het bedrijf


Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 ondernemingen, goed voor meer dan 65% procent van de private werkgelegenheid in Vlaanderen en Brussel. 18.000 ondernemingen, dat zijn 18.000 verhalen van mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun zaak en die zorgen voor zo’n 70% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen. In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in WestEuropa. Dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Voka WestVlaanderen verbindt ondernemers, ondernemingen en hun medewerkers in het meest invloedrijke, innovatieve en internationale netwerk. Zij laat hen samen excelleren door een groeipad op maat uit te tekenen en draagt zo bij tot de welvaart en het welzijn in de regio. Dat is haar engagement. Voka West-Vlaanderen vertegenwoordigt 3.200 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze regio. Voka West-Vlaanderen telt 50 medewerkers.

bottom of page