top of page

Ploegbaas werkplaats


Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Jobinhoud


Om ons team in het Repair Center in de Haven van Zeebrugge te versterken zijn wij momenteel op zoek naar een ploegbaas. Je neemt de leiding en stuurt een team aan. Je zorgt ervoor dat de medewerkers goed op elkaar afgestemd zijn zodat de activiteiten vlot kunnen verlopen. Je verzorgt de verlofplanning en de bezetting. Je coacht en motiveert je teamleden en doet ook de evaluaties. Je volgt de doelstellingen van je medewerkers op.


Je staat in voor de planning van het onderhoud van de gehele vloot tankcontainers, en dit in samenspraak met de Operations Manager. Je waakt erover dat de tankcontainers en het bijhorende materiaal (tubes, slangen, compressoren, pompen, stoominstallatie, …) zich in goede staat bevinden conform de wetgeving.


Je plant de uitvoering van interventies on-site bij onze klanten in de regio. Als ambassadeur van ons merk ga je hierbij klantgericht en commercieel te werk.


Je organiseert de planning van de wettelijke inspectie van elke tankcontainer en volgt de productie van nieuwe tankcontainers op bij de producent.


Je zorgt voor een kwalitatieve en efficiënte werking van het Maintenance Center, en met uitbreiding van het ganse bedrijf. Voorstellen ter verbetering worden besproken met de algemeen directeur. Je bewaakt dagelijks de hoogste norm inzake veiligheid, hygiëne, orde en netheid.Wat verwachten we van je

Je hebt bij voorkeur een goed inzicht in het onderhoud van (tank)containers of transport equipment. Je hebt reeds enkele jaren ervaring in het aansturen van een team van arbeiders. Je hebt ervaring in het bedienen van zware hijswerktuigen (heavy lift).


Naast een grondige kennis van het Nederlands is kennis van het Engels een vereiste. Je kan vlot overweg met pc's (kennis van Excel is een plus).


Je beschikt over een voldoende dosis assertiviteit en communiceert helder en duidelijk. Je bent besluitvaardig en organisatorisch sterk. Je bent klantgericht en focust op kwaliteit en verbetering. Je bent flexibel en je kan prioriteiten stellen. Je kan vlot overweg met pc's (kennis van Excel is een plus).

Wat kunnen we je bieden

Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling. Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega’s een natuurlijk gegeven. Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel. Bij H.Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen.


In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en zijn er stevige doorgroeimogelijkheden dankzij onze (inter)nationale expansie.Heb je interesse in deze vacature


Stuur je CV naar: Anje.lagast@hrconsul.be

Meer info: Anje Lagast: specialist HR & Recruiting

Tel: 0498/110010 www.hrconsul.beOver het bedrijf


Huktra maakt deel uit van de H. Essers groep en is sinds zijn oprichting in 1976 uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese intermodale logistieke dienstverleners op het vlak van chemische stoffen. We beschikken over een vloot van 897 chemische tankcontainers voor het transport van allerhande chemicaliën. Wij zijn gespecialiseerd in drie marktsegmenten: vloeibare bulk, droge bulk en poeders. Huktra heeft een omzet van 50 miljoen euro en telt zo’n 50 werknemers, verspreid over de vestigingen in België (hoofdzetel te Zeebrugge), Italië, Spanje en het VK. Essers werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €.Solliciteren

bottom of page