top of page

Planner


Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Als Transportplanner voor onze vestiging in Zeebrugge is het jouw taak ons truck transport te helpen organiseren. Je plant autonoom opdrachten van klanten (zendingen) op de meest efficiënte en rendabele manier van punt A naar punt B, binnen aangegeven tijdstippen. Dit doe je door te kiezen voor de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel en beladingsgraad.


Jobinhoud


Je boekt de ladingen en lossingen in en volgt laad- en losinstructies minutieus op doorheen het transport. Je houdt dagelijks contact met de chauffeurs teneinde een correcte truckplanning op te maken. Je staat in nauw overleg met Customer Service en Sales. Je zorgt voor een goede administratieve afhandelingen en registreert non-conformiteiten. Je evalueert chauffeurs en leveranciers.


Wat verwachten we van je

Je hebt een bachelor/master in een logistieke richting, of je bent evenwaardig door ervaring. Je hebt een uitgesproken interesse/passie voor de transportsector. Je bent analytisch en logisch ingesteld, je kan goed met stress om en vindt het belangrijk een goede service te verlenen. Je bent communicatief en voldoende assertief. Je hebt kennis van de verkeers- en transportwetgeving. Je beschikt over goede geografische kennis. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels en hebt een basiskennis van de Franse taal. Spreek je een beetje Duits dan is dat een plus.

Wat kunnen we je bieden

Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling. In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en zijn er stevige doorgroeimogelijkheden dankzij onze (inter)nationale expansie.


Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega’s een natuurlijk gegeven. Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel. Bij H.Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen.


Is je interesse gewekt?


Stuur je CV naar: Anje.lagast@hrconsul.be

Meer info: Anje Lagast: specialist HR & Recruiting

Tel: 0498/110010 www.hrconsul.be


Over het bedrijf


Huktra maakt deel uit van de H. Essers groep en is sinds zijn oprichting in 1976 uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese intermodale logistieke dienstverleners op het vlak van chemische stoffen. We beschikken over een vloot van 897 chemische tankcontainers voor het transport van allerhande chemicaliën. Wij zijn gespecialiseerd in drie marktsegmenten: vloeibare bulk, droge bulk en poeders. Huktra heeft een omzet van 50 miljoen euro en telt zo’n 50 werknemers, verspreid over de vestigingen
Solliciteren

bottom of page