top of page

Oplegger Mecanicien

SMTS

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road ServicesSMTS, gevestigd te Zeebrugge, is met hun 25 jaar ervaring een gevestigde waarde in de wereld van transport. Met hun klanten in Europa en UK neemt SMTS het volledige vlootbeheer over. Zo staan zij in voor het verhuur en herstellingen van opleggers en trailers. Wegens groei zoeken zij, ter versterking van hun team van 8 mecaniciens, een opleggermecanicien.Jouw dag als opleggermecanicien:


Na het ochtendoverleg met je collega’s, ga je aan de slag in de werkplaats. Je werkt trailer per trailer af. Je doet diagnose, reparaties en onderhoud (vervangen remschijven, je verwisselt banden, herstellen verlichting, etc..) en sporadisch sleutel je aan motoren . Na elke herstelling maak je een werkbon op, zodat je collega’s op het bureel een vlotte verwerking van de facturatie aan de klant kan garanderen.


Wie zoeken we:

We zoeken vooral een gemotiveerde collega die sterke interesse heeft in mechanica. Ofwel heb je schoolse kennis (A2 mechanica of automechanica) ofwel ben jij degene die tijdens zijn vrije tijd motoren uit elkaar haalt en sleutelt aan wagens, … Daarnaast ben je punctueel, zodat je op een correcte manier de werkbonnen kan opmaken. Tenslotte kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands.Aanbod:

  • Onmiddellijke opstart

  • Interne opleiding

  • Groeiende, familiale omgeving

  • Mooi verloningspakket

  • Voltijds
Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar anje.lagast@hrconsul.beWil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page