top of page

Onderhoudstechnieker Gent


Onderhoudstechnieker | ICTS #Voltijds #VasteJob

Gent, Vlaanderen, België


De ICTS Group is dé one-stop-shop partner op het gebied van trailer verhuur, onderhoud en fieldservices aan eigen of gehuurd rollend materieel. In Engeland, Nederland, België, Polen en Rusland staat ICTS paraat om de belangrijke transportroutes van Europa af te dekken. Voor de meest uiteenlopende business segmenten heeft de ICTS Group een

passende oplossing in haar traileraanbod, en wordt de klant volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, service, breakdown en andere services die op de weg plaatsvinden.


De ICTS-vloot bestaat uit zo’n 3000 trailers en heeft verscheidene type trailers in haar verhuurvloot, zoals standaard en mega schuifzeiltrailers, box trailers, reefers, flats en chassis. Het materiaal wordt goed onderhouden en het merendeel is geschikt voor wegtransport, ro-ro (ferry, short en deep sea) en spoor (huckepack, by rail). Elk type service wordt aangeboden voor verhuur, maar ook aan derden die geen trailers huren bij ICTS.


Onderhoudstechnieker


Functieomschrijving

We keep your career on the road!


Voor onze werkplaats te Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

Je komt terecht in een dynamische groep waar samenwerken en samen groeien centraal staan, waarbij we streven naar één doel: een optimale klantentevredenheid.


Binnen de job van onderhoudstechnieker zal je instaan voor de herstelling en het onderhoud van trailers en opleggers. Dit omvat de vele facetten aan een trailer: remmen, luchtvering, verlichting, onderstel, bovenbouw. Je herstelt ook schades aan trailers. Na een doorgedreven on-the-job opleiding op de werkvloer, waarbij alle nodige vaardigheden en kennis jou aangeleerd worden, word je een onmisbare schakel binnen ons team. Je werkt zowel zelfstandig, onder toezicht van de werkplaatsverantwoordelijke, als samen met andere collega’s die steeds klaar staan om jou te assisteren.


Werk je graag in een dynamische omgeving en heb je interesse of ervaring in techniek? Heb je graag veel variatie in je werk en ben je flexibel? Aarzel zeker niet om te solliciteren voor de job!


Together, we keep the customer’s business on the road!


Aanbod en voordelen

  • Een aantrekkelijk brutosalaris, conform jouw ervaring en motivatie

  • Maaltijdcheques en ecocheques

  • Hospitalisatieverzekering

  • Andere incentives zoals eindejaarsgeschenk en -diner, zomeractiviteit (bv. old-timer rally) en andere leuke themageschenken

  • Aangename en dynamische werksfeer waarbij je een volledige opleiding krijgt op de werkvloer

  • Doorgroeimogelijkheden? Zeker en vast!


Locatie

  • John Kennedylaan 3880A, 9042 GentStel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@hrconsul.beComments


bottom of page