top of page

. NET (analyst)-developer

ECS2XL

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


Voor een belangrijke speler in de Europese logistiek is HR Consul op zoek naar een .NET (analyst)-developer.


Het ICT departement ontwikkelt software voor zowel intern gebruik als EDI koppelingen met systemen van klanten en leveranciers. In de context van de verdere software development van het interne ERP-pakket, en om de toenemende vraag naar software development door ICT te kunnen beantwoorden en de organisatie ervan verder te professionaliseren, hebben we een vacature open staan voor een applicatie ontwikkelaar in Zeebrugge.


Je werkt aan nieuwe en bestaande systemen die de integratie voorzien tussen ECS2XL enerzijds en klanten, leveranciers en partners anderzijds.


Je werkt daarin nauw samen met die klanten, leveranciers en de interne afdelingen. Het bouwen en onderhouden van integraties tussen interne applicaties behoort eveneens tot je takenpakket.

Je werkt binnen een team van 5 mensen waarvan er 2 full time zullen bezig zijn met bouwen, testen, documenteren, en onderhouden van integraties & software.


We verwachten van je:


Je heb een hoger diploma informatica of hebt enkele jaren relevante ervaring met software ontwikkeling. Je beschikt over een goede kennis van C# .NET. Kennis van VB6 is een plus, geen must, idem voor kennis van Biztalk. Heb je ervaring met ITSM, dan is dat zeker een plus, net zoals ervaring met EDI & externe API connecties een meerwaarde is. Je kennis van van MS SQL Server en van TSQL is goed. Je hebt ook kennis van ASP.NET, HTML, CSS. Je algemene ICT kennis is goed, je begrijpt hoe systemen en netwerken functioneren.


Je bent zelfstandig en resultaatsgericht, neemt graag initiatief, bent creatief en werkt oplossingsgericht. Van nature ben je klantgericht en service-minded. Je zet door en deadlines schrikken je niet af, je stelt je energiek en flexibel op. Je hebt een hoog abstractie- en analytisch vermogen.


Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels.Wat bieden we je?


  • Persoonlijke groei binnen een internationale en dynamische omgeving. Je krijgt verantwoordelijkheid en wordt betrokken.

  • Je kan rekenen op een marktconform salarispakket.

  • Je werkt in een ICT omgeving met de laatste betrouwbare technologieën.

  • Je wordt aangemoedigd om ICT-opleidingen te volgen.


Over ons:


ECS European Containers Ltd werd in 1995 in de haven van Zeebrugge opgericht. ECS is een 45-inch intermodale logistieke operator, gespecialiseerd in transport tussen het VK en Ierland en het Europese vasteland. Alle activiteiten zijn gecentraliseerd op het hoofdkantoor in Zeebrugge. Deze weloverwogen strategie verhoogt merkbaar het niveau van controle en efficiëntie. ECS heeft kantoren in Venlo (Nederland), Le Havre (Frankrijk), Waterford (Ierland) en Novara (Italië). Deze geografische decentralisatie benadrukt hun lokale marktgerichte aanpak.Het ICT departement ontwikkelt software voor zowel intern gebruik als EDI koppelingen met systemen van klanten en leveranciers. In de context van de verdere software development van het interne ERP-pakket, en om de toenemende vraag naar software development door ICT te kunnen beantwoorden en de organisatie ervan verder te professionaliseren, hebben we een vacature open staan voor een applicatie ontwikkelaar in Zeebrugge.


Heb je interesse in deze vacature


Stuur je CV naar: Anje.lagast@hrconsul.be

Meer info: Anje Lagast: specialist HR & Recruiting

Tel: 0498/110010 www.hrconsul.be

bottom of page