top of page

Mekanieker

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Dé spil in de werkplaats


7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 7500 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 7500 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een mekanieker


WAT JE DOET


Als mekanieker streef je naar het tijdig afleveren van herstelde en gekeurde tankcontainers met jouw technisch inzicht. Dit pak je als volgt aan:


  • Je voert allerlei werkzaamheden uit aan tankcontainers en elektrische installaties.

  • Onze tanks en tankonderdelen onderwerp je tijdig aan een periodieke onderhoudsbeurt.

  • Je helpt mee met de ombouw van units.

  • Je ondersteunt het team met jouw technische kennis.

  • Je werkt in de dagdienst van 8u00-16u30WAT JE HEBT

Om van deze job invulling een grandioos succes te maken beschik je over een gezonde interesse in de techniek en al enige technische kennis van voertuigen en onderdelen. In de rol van mekanieker blink je uit in flexibiliteit, nauwkeurigheid en positieve ingesteldheid. Voor elke probleemstelling bestaat er een oplossing die je op een diplomatische manier uitwerkt. Als mekanieker is leergierigheid een must en draag je veiligheid hoog in het vaandel.
WAT WE BIEDEN


Stabiliteit en werkzekerheid bij een groot(s) logistiek bedrijf.

  • On the job training.

  • Een competitief loon en een familiale sfeer.

  • Kansen om zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te groeien dankzij gekwalificeerde opleiders en doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen.JOIN OUR (BIG) FAMILY


85 vestigingen in 19 landen, 7500 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Onze vlakke structuur zorgt enerzijds voor korte en snelle beslissingslijnen en anderzijds biedt het onze medewerkers de kans om dagelijks actief mee te schrijven aan ons succesverhaal. Ruimte voor autonomie en eigen initiatief binnen onze no nonsens en can do –cultuur vormen samen ons klimaat van ondernemerschap en zijn de steunpilaren van onze stabiele groeiStel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page