top of page

Logistiek Bediende


Logistiek Bediende | Oostkamp

TransWest • Oostkamp, Vlaanderen, België


TransWest is een specialist in de distributie en logistiek van diepgevroren voeding. Al meer dan 70 jaar zijn wij een belangrijke partner voor de supply chain van onze klanten en hebben we een uitmuntende reputatie als betrouwbare en duurzame partner verworven. We zijn tevens een familiebedrijf dat staat voor werkzekerheid. Om de verdere groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een Logistiek Bediende.Logistiek Bediende


Functie:


Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van het koelmagazijn, inbound, outbound, picking, ompak, laad- en losplanning. Je werkt hiervoor zeer nauw samen met onze andere operationele departementen en staat continue in contact met onze ploegchefs die je aanstuurt.


In het koelmagazijn zijn de activiteiten de laatste jaren sterk toegenomen. Je speelt een belangrijke rol in de aansturing van de 2 ploegen, helpt bij het aanpakken van problemen en neemt taken over die moeten behartigd worden bij afwezigheden binnen het team. Je staat in voor de opvolging van alle activiteiten en buigt mogelijkheden om tot resultaten.


Je coördineert en verdeelt het werk tussen de verschillende ploegen, stuurt bij waar nodig en staat in voor een optimale planning van het personeel.


Daarnaast ondersteun en begeleid je de opleiding van operationele medewerkers.


Je maakt gebruik van het WMS –systeem. (Warehouse Management System)Profiel:

  • Logisch en flexibel denkvermogen op bachelor niveau.

  • Je bent een teamplayer met een gezonde dosis peoplemanagent.

  • Je bent administratief en organisatorisch sterk.

  • Je houdt van de nodige complexiteit/uitdaging in de functie en kan vlot overweg met MS Office toepassingen.

  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands en van het Engels. Kennis Frans is een pluspunt.

  • Flexibel en bereid om na een grondige opleiding in ploeg te werken : 6-14 u / 14-22 uAanbod:


Bij TransWest werken we met korte communicatielijnen en we leren veel van en met elkaar. Je komt terecht in een team van professionals die je de job van A-Z zullen leren.


We bouwen continue aan een sterk team met grondige expertise, en bieden een vast contract voor onbepaalde duur.


Work live balance staat bij ons centraal, het wettelijk verlof wordt aangevuld met 6 adv-dagen en sectoriële/regionale dagen.


Je kan rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met MC, hospitalisatie- en groepsverzekering.


Persoonlijke groei, volgens eigen voorkeur en competentiesStel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@hrconsul.bebottom of page