top of page

Lasser

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Dé spil in de werkplaats


7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 7500 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 7500 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een Lasser


WAT JE DOET


Als lasser streef je naar het tijdig afleveren van herstelde tankcontainers. Je voert allerlei werkzaamheden uit aan tankcontainers, laswerken zijn niet non-stop. Tot jouw pakket behoren volgende taken:


  • Stukken in framewerk steken (= halfautomaat)

  • Lassen TIG + halfautomaat.

  • Oplassen van pitting in kranen en tanks + speciale laswerken aan de tank.

  • Ondersteunen van het team met jouw technische kennis.WAT JE HEBT

Om van deze job invulling een succes te maken beschik je over een gezonde interesse in de techniek en al enige technische kennis van lassen. Je werkt graag nauwkeurig en bent flexibel inzetbaar. Voor elke probleemstelling bestaat er een oplossing. Als lasser draag je veiligheid hoog in het vaandel.
WAT WE BIEDEN


  • Stabiliteit en werkzekerheid bij een groot(s) logistiek bedrijf.

  • On the job training.

  • Een competitief loon en een familiale sfeer.

  • Kansen om zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te groeien dankzij gekwalificeerde opleiders.

  • Je werkt in de dagdienst van 8u00-16u30.JOIN OUR (BIG) FAMILY


85 vestigingen in 19 landen, 7500 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Onze vlakke structuur zorgt enerzijds voor korte en snelle beslissingslijnen en anderzijds biedt het onze medewerkers de kans om dagelijks actief mee te schrijven aan ons succesverhaal. Ruimte voor autonomie en eigen initiatief binnen onze no nonsens en can do –cultuur vormen samen ons klimaat van ondernemerschap en zijn de steunpilaren van onze stabiele groei.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page