top of page

Junior planner


Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Jobinhoud


Voor onze vestiging in de Haven van Zeebrugge zijn we op zoek naar een Junior Transportplanner om ons truck transport te helpen organiseren. Als transportplanner sta je ervoor in om autonoom opdrachten van klanten (zendingen) te plannen op de meest efficiënte en rendabele manier van punt A naar punt B, binnen aangegeven tijdstippen. Dit doe je door te kiezen voor de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel en beladingsgraad.

Je boekt de ladingen en lossingen in en volgt laad- en losinstructies minutieus op doorheen het transport. Je houdt dagelijks contact met de chauffeurs teneinde een correcte truckplanning op te maken. Je staat in nauw overleg met Customer Service en Sales. Je zorgt voor een goede administratieve afhandelingen en registreert non-conformiteiten. Je evalueert chauffeurs en leveranciers..Wat verwachten we van je

Je hebt bij voorkeur een hoger diploma (bachelor/master) in een economische richting met de focus op logistiek. Je hebt een uitgesproken interesse in supply chain en bent gebeten om diep in deze processen te duiken.

Je bent sterk communicatief en hebt een goed ontwikkeld analytisch redeneervermogen. Je bent een echte teamspeler en beschikt over een hands-on mentaliteit.

Naast een grondige kennis van het Nederlands, kan je je vlot uitdrukken in het Engels. Je beschikt over een goede kennis van MS office applicaties (Word/Excel).

Wat kunnen we je bieden

Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling. Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega’s een natuurlijk gegeven. Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel. Bij H.Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen.

In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en zijn er stevige doorgroeimogelijkheden dankzij onze (inter)nationale expansieHeb je interesse in deze vacature


Stuur je CV naar: Anje.lagast@hrconsul.be

Meer info: Anje Lagast: specialist HR & Recruiting

Tel: 0498/110010 www.hrconsul.beOver het bedrijf


Huktra maakt deel uit van de H. Essers groep en is sinds zijn oprichting in 1976 uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese intermodale logistieke dienstverleners op het vlak van chemische stoffen. We beschikken over een vloot van 897 chemische tankcontainers voor het transport van allerhande chemicaliën. Wij zijn gespecialiseerd in drie marktsegmenten: vloeibare bulk, droge bulk en poeders. Huktra heeft een omzet van 50 miljoen euro en telt zo’n 50 werknemers, verspreid over de vestigingen in België (hoofdzetel te Zeebrugge), Italië, Spanje en het VK. Essers werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €.Solliciteren

bottom of page