top of page

Jobstudent Algemene Administratie

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Elke dag bijleren en proeven van de logistieke sector.7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 7.500 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 7.500 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen. Jij straks ook? We zoeken een Jobstudent!


We zoeken een Jobstudent met een sterk gevoel voor administratie


WAT JE DOET


  • Je volgt onze medewerkers op in hun dagdagelijkse activiteiten, daarnaast krijg je de kans om ook bepaalde taken zelfstandig uit te voeren mits de hulp van collega’s. Het ideale moment om bij te leren! Tot je takenpakket behoren oa:

- Ondersteuning van de facturatie

- Opmaken manuele facturen

- Problemen met de klanten oplossen, vb facturen mailen, problemen uitzoeken,

bellen met klanten

- Ondersteuning bij ingave van tarieven

- Communicatie naar klanten

- Administratie credit & revenu

- Ondersteuning credit control, klanten opbellen wanneer ze zullen betalen.

- OnthaalWAT JE HEBT

Een positieve ingesteldheid en de zin om van het professionele leven te proeven! Je wilt je opleiding verrijken met een eerste praktijkervaring in een internationaal bedrijf waarin een familiale sfeer hangt.
WAT WE BIEDEN


De kans om deel te worden van een groeiend bedrijf dat staat te popelen om jou wegwijs te maken in de logistieke sector! Je leert bij in een groot(s) internationaal bedrijf met zicht op diverse carrièremogelijkheden.JOIN OUR (BIG) FAMILY


77 vestigingen in 19 landen, 7.500 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 2.000 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Onze vlakke structuur zorgt enerzijds voor korte en snelle beslissingslijnen en anderzijds biedt het onze medewerkers de kans om dagelijks actief mee te schrijven aan ons succesverhaal. Ruimte voor autonomie en eigen initiatief binnen onze no nonsens en can do –cultuur vormen samen ons klimaat van ondernemerschap en zijn de steunpilaren van onze stabiele groei.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page