top of page

Harvesting sensing and control system manager for process automation


Harvesting sensing and control system manager for process automation | Zedelgem . #vastejob

CNH industrial . Zedelgem, Vlaanderen, België


CNH Industrial is een wereldwijd kapitaalgoederenbedrijf dat gespecialiseerd is in uitrusting en diensten voor de landbouw en de bouw. Het bedrijf is commercieel actief via zijn merkenportefeuille die Case IH, New Holland Agriculture, Steyr, CASE en New Holland Construction Equipment omvat. Meer informatie is te vinden op de corporate website: www.cnhindustrial.comHarvesting sensing and control system manager for process automationWie zoeken we:

Via haar mensen en merken levert CNH Industrial kracht, technologie en innovatie aan boeren, bouwers en bestuurders over de hele wereld. Elk van de merken, waaronder Case IH, New Holland Agriculture, Case en New Holland Construction, FPT Industrial, Capital en Parts & Service, is een belangrijke internationale speler in zijn specifieke sector.


Deze functie ondersteunt de activiteiten van CNHI op het gebied van oogstinnovatie.


Het leiden en coachen van een wereldwijd team dat werkt aan innovatieprojecten op het gebied van automatisering van oogstprocessen met de nadruk op maaidorsers en headers. Leid en voltooi ontwerpen en systeemarchitecturen, code/ontwerp/methodologie reviews, FMEA, testplannen, uitvoering en rapportage. Coachen van het team in het toepassen van principes van functionele veiligheid en SOTIF op een pragmatische manier om de kwaliteit en robuustheid van het ontwerp te verbeteren. Het team in staat stellen om de levenscyclus van vereisten, datasets en software te beheren en virtueel testen mogelijk te maken om de efficiëntie van het dagelijkse werk te verhogen. Zorg voor technisch overzicht om gemeenschappelijkheid in de architectuur en solution stack voor het portfolio van projecten te stimuleren. Prototypes maken van systeem- en softwareontwikkeling, saniteits- en prestatiecontroles uitvoeren op de voertuigen en testprocedures definiëren.


Reizen om conceptsystemen in het veld te evalueren. Verantwoordelijk voor het bijhouden van het projectlogboek, de samenwerking binnen het team op toegewezen taken en het aansturen van het team tijdens de ontwikkelings- en implementatiefasen om te voldoen aan timing, budget en kwaliteit. Het team ook in staat stellen om “vanuit de klant te vertrekken” voor de product-/oplossingsdefinitie.


Communiceer met het engineeringteam en de platformteams om het onderling gerelateerde ontwerp te coördineren en de voltooiing van het project te garanderen.


Deze functie rapporteert aan de Combine and header Innovation Manager, maar werkt nauw samen met verschillende Ag Product Platforms, het technologische innovatieteam en Precision Technology/Vehicle Core Electronics.s.


Belangrijkste verantwoordelijkheden:


 • Leiding geven aan het wereldwijde team voor procesautomatisering voor oogstinnovatie bij het ontwikkelen van innovatieve, functionele functies en systemen die inspelen op toekomstige behoeften van het platform rond een gemeenschappelijke visie. Een grote hoeveelheid onafhankelijk denken is vereist om nieuwe ideeën te genereren en een visie te ontwikkelen.

 • Organiseren, uitvoeren en beheren van testplannen om innovatieconcepten te testen.

 • Stagiaires van de universiteit begeleiden bij activiteiten die verband houden met de projecten en nieuwe onderzoeken waarbij de kandidaat direct betrokken is.

 • Onderzoeken en begrijpen van technologieën, patenten en trends die van invloed zijn op productplannen voor de middellange en lange termijn en de roadmap voor de toekomst opstellen. Eigenaar zijn van de routekaart voor procesautomatisering voor oogst en samenwerken met de bedrijfsleiding om hierover te communiceren en af te stemmen.

 • Nauw samenwerken met simulatieteams bij het bouwen en valideren van verschillende simulatiemodellen op de nieuw ontwikkelde systemen.

 • Samenwerken met universiteiten en onderzoekscentra om geavanceerde technologieën en methodologieën toe te passen.

 • Ondersteunen van een soepele overdracht van functies en technologieën naar de platforms bij het bereiken van TRL5 en assisteren bij component/ sensor productkaart definities.

 • Wegversperringen verwijderen om de efficiëntie en het welzijn van het team te verhogen. En laat het team groeien om meer projecten te ondersteunen en mentorschap te bieden aan de teamleden in hun ontwikkeling.


Overige verantwoordelijkheden:


 • Ideeën delen voor voortdurende verbeteringen aan de Ag-producten en aan best practices voor het team (tool, elektronisch ontwerp en controleaanpak, sensorselectie, documentatieformaat)

 • Competentie en de wens om expert te worden en te blijven in zijn/haar technologiedomein

 • Verbinding en samenwerking met teams voor geavanceerde simulatie, nul-emissies, geavanceerde aandrijflijn, geavanceerde hydraulica, elektronica ingebedde systemen en geavanceerde inkoop om geïntegreerde oplossingen te implementeren.Gewenst profiel:

 • MS in detectie- en regelsysteemtechniek

 • 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van nieuwe technologieconcepten voor landbouwmachines.

 • Kennis van detectieconcepten (huidige en opkomende) en diepgaande kennis van besturingssystemen, leren van machines/gegevensanalyse en real-time embedded softwareontwikkeling.

 • 10 jaar praktijkervaring met detectie- en besturingssystemen op oogstmachines en diepgaande kennis van de interne processen van oogstmachines.

 • Kennis van precisielandbouwsystemen en telemetrie.Ons aanbod :

 • Werken bij CNH Industrial is werken in een omgeving waar, mede door het internationale karakter, tal van ontwikkelingsmogelijkheden worden geboden. In de vestiging van CNH Industrial België in Zedelgem werken meer dan 3.000 mensen. Op die ene locatie zijn verschillende afdelingen aanwezig, variërend van design - met een R&D centrum met meer dan 400 medewerkers - over productie tot service en dealertraining tot alle ondersteunende afdelingen.

 • CNH Industrial Belgium in Zedelgem ligt bovendien in een filevrije omgeving en is vlot bereikbaar.

 • Wij bieden een zeer aantrekkelijk salarispakket, met tal van extralegale voordelen, zoals ons bonussysteem, verzekeringen, ecocheques, maaltijdcheques en maar liefst 20,5 arbeidsduurverminderingsdagen bovenop de wettelijke vakantiedagen (in voltijds systeem).

 • Vast contract

Ben je even gepassioneerd als onze mensen? Wil je terechtkomen in een tof team en meebouwen aan de meest innovatieve en grootste landbouwmachines op de markt? Solliciteer dan snel!


Zin in meer CNH Industrial?


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@hrconsul.bebottom of page