top of page

Field Service Monteur


Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Field Service Monteur | ICTS #Voltijds #VasteJob

Zeebrugge, Vlaanderen, België


De ICTS Group is dé one-stop-shop partner op het gebied van trailer verhuur, onderhoud en fieldservices aan eigen of gehuurd rollend materieel. In Engeland, Nederland, België, Polen en Rusland staat ICTS paraat om de belangrijke transportroutes van Europa af te dekken. Voor de meest uiteenlopende business segmenten heeft de ICTS Group een passende oplossing in haar traileraanbod, en wordt de klant volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, service, breakdown en andere services die op de weg plaatsvinden.


De ICTS-vloot bestaat uit zo’n 3000 trailers en heeft verscheidene type trailers in haar verhuurvloot, zoals standaard en mega schuifzeiltrailers, box trailers, reefers, flats en chassis. Het materiaal wordt goed onderhouden en het merendeel is geschikt voor wegtransport, ro-ro (ferry, short en deep sea) en spoor (huckepack, by rail). Elk type service wordt aangeboden voor verhuur, maar ook aan derden die geen trailers huren bij ICTS


Field Service Monteur



Functieomschrijving:

We keep your career on the road!


Als Field service monteur zal je op verplaatsing werken regio Zeebrugge. Met behulp van een servicewagen (rijbewijs b vereist) en de nodige tools zal je herstellingen en onderhoud uitvoeren op locatie. Naargelang jouw ervaring en kennis krijg je een aangepaste opleiding in de werkplaats, waar je alle nodige inzichten en kennis over traileronderhoud en - herstel kan opdoen.


Je handelt als ambassadeur van het bedrijf op de kade en je bent in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren.

Op ieder moment kan je rekenen op de ondersteuning van collega's of je supervisor wanneer dit nodig is. Het takenpakket bestaat onder andere uit: uitvoeren van servicebeurten op de kade, zeilreparaties uitvoeren op trailers en andere schades herstellen, onderhoudsdelen vervangen waar nodig. Je communiceert vlot met collega's en derden over de lopende werkzaamheden en hebt minimum basiskennis van de Nederlandse en/of Engelse taal.


Together, we keep the customer’s business on the road!


Aanbod en voordelen:


  • Een zelfstandige en afwisselende baan in een groeiende organisatie

  • Meteen vast contract zonder uitzendperiode

  • Diverse doorgroeimogelijkheden + interne en externe cursussen

  • Aantrekkelijk salaris naargelang je ervaring en motivatie

  • Reiskostenvergoeding

  • 24 vakantiedagen conform CAO

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Aantrekkelijke pensioenopbouw

  • Een prettige werksfeer en leuke collega’s


Locatie:

  • Zeebrugge


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar anje.lagast@hrconsul.be



Comments


bottom of page