top of page

EXPORTPLANNER UK (m/v)

Beernem

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Onze klant is een gevestigde waarde in de transportsector. Al sinds 1962 timmert de familie aan het succes van de onderneming. Ook vandaag de dag is het nog steeds een familiebedrijf, maar ondertussen wel met een sterk internationaal karakter met vestigingen in Wijnegem, Maasmechelen, Beernem, Vilvoorde en Venlo (NL).


Onder het motto ‘Quality is a choice, service an art’ doen zij alles voor de klant!


Om het team te versterken in het kantoor te BEERNEM gaat HR Consul op zoek naar een:EXPORTPLANNER UK (m/v)


Doel van de functie

Samen met je collega's op Import UK en de Customer Service zal je onze klanten maximaal bedienen voor al hun zendingen van en naar de UK/Ierland. Administratieve ondersteuning krijg je nog van een back office collega.


Jouw kracht bestaat eruit dat je de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk gaat inzetten, altijd rekening houdend met een maximale servicegerichtheid naar onze klanten toe. Daarnaast verzorg je alle nodige administratie met betrekking tot de douaneformaliteiten.


Je behandelt de inkomende orders, handelt elk dossier correct af in samenwerking met de back office medewerker en sluit elk klantenorder op een correcte manier af.


Je onderhoudt goede contacten met klanten/agenten met het oog op het verder uitbouwen van een lange termijnsamenwerking.


Een greep uit het takenpakket

Je behandelt de inkomende orders, handelt elk dossier correct af in samenwerking met de back office medewerker en sluit elk klantenorder op een correcte manier af.


Je onderhoudt goede contacten met klanten/agenten met het oog op het verder uitbouwen van een lange termijnsamenwerking


Profiel

Wij gaan op zoek naar echte doeners en ondernemers. Je pakt projecten vast en gaat samen met je collega's op zoek naar de meest ideale oplossing om je klanten verder te helpen.


Je houdt van multitasken en kan prioriteiten stellen.


Je bent administratief sterk voor de volledige voorbereiding van de zendingen (vrachtbrieven, douanedocumenten, laadlijsten...), maar je bent ook een krak in plannen en probleem oplossing.


Aanbod

Je komt terecht in een bruisende onderneming met internationaal karakter. Je maakt deel uit van een dynamisch team dat bestaat uit een gezonde mix van junioren en ervaren rotten in het vak.


Verloning wordt bepaald in functie van de voorgelegde ervaring en aangevuld met
Interesse in deze vacature?


Stuur je CV + motivatiebrief naar anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page