top of page

Engineering Graduate Rotational Program


Engineering Graduate Rotational Program | Zedelgem

CNH industrial . Zedelgem, Vlaanderen, België


CNH Industrial is een wereldwijd kapitaalgoederenbedrijf dat gespecialiseerd is in uitrusting en diensten voor de landbouw en de bouw. Het bedrijf is commercieel actief via zijn merkenportefeuille die Case IH, New Holland Agriculture, Steyr, CASE en New Holland Construction Equipment omvat. Meer informatie is te vinden op de corporate website: www.cnhindustrial.com


Engineering Graduate Rotational Program


Wie zoeken we:

CNH Industrial, wereldspeler in de landbouw- en constructiemachines, innoveert continue haar producten. Zin om op het front van deze innovaties, zowel op gebied van motorvermogen, hydraulische aandrijvingen, software als design …. mee te bouwen aan onze toekomst?


We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega om ons Graduate Rotational Program te vervoegen. Dit programma biedt de unieke opportuniteit om te roteren tussen 3 verschillende opdrachten binnen het Product Development-gebied voor Agriculture.


Het Engineering Graduate Program biedt plaatsen aan in Zedelgem (België) en in Modena (Italië) en duurt 18 maanden. Gedurende deze periode krijgen pas afgestudeerde ingenieurs de kans om 3 rotaties te doen (van 6 maand elk) door verschillende departementen (inclusief Engineering, Platforms, Product Testing & Validation). Dit versnelde programma is ontworpen om jou kans te bieden jezelf te ontwikkelen tot technisch specialist! Volgende vakgebieden komen zeker te pas: Data Analytics, Engineering Design & Tools, Customer experience en Agile Program Management. Je wordt bijgestaan en gecoached door senior collega’s die over zowel traditionele als innovatieve kennis van landbouw beschikken.


Mogelijke rotatie-opties in Product Development, Platforms en Product Testing & Validation kunnen zijn:

 • Design Engineering

 • State-of-the-art validation tools (Virtual & Physical)

 • Physical Validation and Field Testing

 • Project and Program Management

 • Mission profile evaluation and data analysis

Na het vervolledigen van de drie rotaties, zal jij een finale positie toegewezen krijgen in lijn met jouw professionele competenties, groei & persoonlijke doelen!


Gewenst Profiel:

 • Pas afgestudeerd (max. 2 jaar) als Master in Engineering (Mechanical Engineering, Electrical and Electronics Engineering, of een gerelateerd studiegebied)

 • Een skillset van probleemoplossend denken, customer focus, leergierigheid, functionele & technische skills, resultaatsgedreven ingesteldheid en vlotte communicatie

Skills:

 • Competentie op de PC & vaardigheden met spreadsheet programma’s (e.g. Microsoft Office such as Excel, PowerPoint)

 • Vloeiend zijn in Engels (zowel spreek- als schrijfvaardigheden) is essentieel. Kennis van elke andere Europese taal is een plus.


Ons aanbod :

 1. Een vaste, voltijdse betrekking vanaf dag één.

 2. Het werken aan echte business challenges en met de laatste techologische snufjes

 3. Training, variatie doorheen verschillende vakgebieden en coaching om jouw technische & soft skills bij te schaven

 4. Een kans om deel uit te maken van een bedrijf “that is breaking new grounds”

 5. Een gevoel van appreciatie met gepassioneerde collega’s 6. Werken in een internationale omgeving

Werken bij CNH Industrial is...

 • ... werken in een omgeving waar, mede door het internationale karakter, tal van ontwikkelingsmogelijkheden geboden worden. In de CNH Industrial Belgium vestiging in Zedelgem werken meer dan 3000 medewerkers. Op die ene locatie zijn een variëteit van afdelingen aanwezig, gaande van ontwerp - met een R&D-center met meer dan 400 medewerkers - over productie naar service en training van dealers tot alle ondersteunende afdelingen.

 • ... werken in een filevrije omgeving en vlot bereikbaar.

 • ... een zeer aantrekkelijk loonpakket, met tal van extralegale voordelen, zoals ons bonussysteem, verzekeringen, ecocheques, maaltijdcheques en maar liefst 20,5 arbeidsduurverminderingsdagen bovenop de wettelijke vakantiedagen (in voltijds stelsel)


Ben je even gepassioneerd als onze mensen? Wil je terechtkomen in een tof team en meebouwen aan de meest innovatieve en grootste landbouwmachines op de markt? Solliciteer dan snel! Zin in meer CNH Industrial?


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@hrconsul.bebottom of page