top of page

Dispatcher (m/v)

Flinstone

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Onze klant is een toonaangevend logistiek familiebedrijf in de haven van Gent.


Het bedrijf zorgt voor ‘de wielen’ van het nationaal en internationaal transport van een aantal ‘key accounts’. Flinstone voorziet de trekker, samen met de chauffeur. Hierdoor behoudt de klant optimale controle over zijn goederen.


Flinstone stelt 60 trekkers ter beschikking van trailer operatoren en logistieke partners. Het team van zeer ervaren chauffeurs zorgt ervoor dat uw vracht tijdig op de juiste plaats komt.


In het kader van de verdere groei en professionalisering is HR Consul op zoek naar eenDispatcher (m/v).
Verantwoordelijkheden

Na een interne opleiding en begeleiding door een team van specialisten ziet je takenpakket er als volgt uit:


Samen met je collega transportplanners sta je dagelijks in voor de goede uitvoering en opvolging van de orders. Je stuurt eigen chauffeurs en onderaannemers aan en behandelt problemen zo accuraat mogelijk. Je zorgt voor een goede interne en externe communicatie met klant en (interne) partners, collega’s. Dagelijks behandel je telefoon- en mailverkeer op een professionele en klantvriendelijke manier in de taal van de klant (NL/E).Profiel

Je hebt bij voorkeur ervaring in trucking en met transport van containers. Je hebt notie van rij- en rusttijden, en begrijpt de logistieke flow van goederen en transporten.


Je houdt ervan problemen op te lossen, kan goed met stress om functioneert goed in team. Je werkt in late shift. (12-20 u)


Je bent inzichtelijk sterk, een vlotte communicator in het NL/E, kennis van het F is zeker toegevoegde waarde. MS office toepassingen gebruik je vlot..


Wat we bieden


Bij Flinstone kom je terug in een familiale werkomgeving. Je kan rekenen op een uitstekende begeleiding en de kans om je verder professioneel verder te ontwikkelen.


Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.


Interesse in deze vacature?


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page