top of page

De eerste stappen in jouw planners-carrière.

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6.560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6.560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen. Jij straks ook? We zoeken een Officer Planning (Road) regio Zeebrugge.

Wat je doet:


  • Als rechter- én linkerhand van de planner, sta je dagelijks in voor de opvolging van de chauffeurs ‘on the road’.

  • Loopt er onderweg wat mis, dan ben jij het aanspreekpunt. Je bemiddelt, stuurt bij én lost op, in overleg met je collega’s en de planner.

  • Tijdens de rit, ben jij de onmisbare liaison tussen de chauffeur en de klant, die je consequent informeert over de stand van zaken.

  • Indien de situatie dit vereist, herbekijk je de uitgestippelde planning – in samenspraak met de planner.

  • Stapsgewijs – en afhankelijk van jouw persoonlijke groei/leercurve – krijg je volledige plannings-opdrachten toegewezen waaraan je zelfstandig kan werken.Wat je hebt:

Jouw organisatorische vaardigheden én oplossingsgerichte manier van handelen zorgen voor een efficiënt verloop van het transport. Samen met de planner, treed je op de voorgrond wanneer de situatie dit vereist en durf je beslissingen te nemen. Niet alles verloopt steeds volgens de vooropgestelde planning, elke dag is een verrassing. Jij weet echter steeds het hoofd koel te houden en door middel van krachtige én heldere communicatie, slaag je erin om de betrokken partijen te motiveren om zo samen tot de gepaste oplossing te komen.


Wat bieden:

Bij H.Essers kom je terecht in een familiale werkomgeving met een goede work-life balance en mag je rekenen op een hands-on-mentaliteit, waar het toegelaten is om te leren uit je fouten. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een topteam dat voor je klaarstaat en mee zoekt naar constructieve oplossingen. Kortom, een uitdagende functie, omringd door een team van professionals, in een internationale omgeving.Join our (big) family


77 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 2.000 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Stap mee in het H.Essers avontuur. Het zal je gegarandeerd de nodige afwisseling, uitdaging, zelfstandigheid en voldoening opleveren. Strop je mouwen al maar op en stel je kandidaat voor deze uitdaging!Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.com
bottom of page