top of page

Country Manager

ICTS

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Country Manager | Nederland

ICTS . Nederland


De ICTS Group is dé one-stop-shop partner op het gebied van trailer verhuur, onderhoud en fieldservices aan eigen of gehuurd rollend materieel. In Engeland, Nederland, België, Polen en Rusland staat ICTS paraat om de belangrijke transportroutes van Europa af te dekken. Voor de meest uiteenlopende business segmenten heeft de ICTS Group een passende oplossing in haar traileraanbod, en wordt de klant volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, service, breakdown en andere services die op de weg plaatsvinden.


De ICTS-vloot bestaat uit zo’n 3000 trailers en heeft verscheidene type trailers in haar verhuurvloot, zoals standaard en mega schuifzeiltrailers, box trailers, reefers, flats en chassis. Het materiaal wordt goed onderhouden en het merendeel is geschikt voor wegtransport, ro-ro (ferry, short en deep sea) en spoor (huckepack, by rail). Elk type service wordt aangeboden voor verhuur, maar ook aan derden die geen trailers huren bij ICTS


Country ManagerJobinhoud:

Voor onze rental branch in Nederland zoeken wij een Country Manager: dé vertegenwoordiger van ICTS in Nederland, altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten in de trailerverhuurmarkt:

  • Je bent een dynamisch en ervaren talent, met een technisch-commerciële achtergrond of gelijkgestelde ervaring in the automotive-transport-logistics markt.

  • Je hebt bij voorkeur ervaring als electro mechanical ingenieur of commercieel graduaat met ondernemersmentaliteit met de nodige communicatieve skills en gevoel voor leiderschap

  • ICTS’ markaandeel in Nederland verhogen is een fulltime job. Daarvoor is het een vereiste dat je de Engelse en Nederlandse taal goed beheerst. Je bent in staat om de business van ICTS in Nederland uit te breiden en te verrijken na de nodige training bij onze filialen in België, Luxemburg en Nederland.

  • Je vertegenwoordigt ICTS op de hoogste niveaus. Je hebt contact met de lokale gemeenschap, het bankwezen, leasing bedrijven met lokaal transport, logistieke bedrijven met Europees transport en logistieke bedrijven in Nederland

  • ICTS zoekt een getalendeerd persoon met een open mind. Wij zijn een internationale speler die met veel trots opportuniteiten geeft aan multiculturele en getalenteerde profielen. Maar, we spreken allemaal dezelfde taal om onze klanten en hun business succesvol te houden.


Aanbod:

  • On-the-job training door ervaren collega’s

  • Mogelijkheid om jouw talenten en vaardigheden te ontwikkelen in een internationale werkomgeving

  • Aantrekkelijk loonpakket op basis van jouw opleidingsniveau en werkervaring

  • Mogelijkheid tot bedrijfswagen

  • Laptop, smartphone, en alle nodige apparatuur


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar anje.lagast@hrconsul.bebottom of page