top of page

Cost Controller

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 7.500 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 7.500 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een


Cost Controller


Jobinhoud

Als Cost Controller Transport ben je verantwoordelijk voor de inkomende kosten van de prestaties geleverd door onze suppliers aan H.Essers en dit binnen de vooropgestelde termijn. Je staat in voor de controle en de verdere verwerking van alle inkomende kosten.


Wat wordt er concreet van jou verwacht:


  • Alle geleverde transport gerelateerde prestaties worden tijdig gebudgetteerd.

  • Je zorgt ervoor dat alle inkomende facturen tijdig en correct afgepunt worden ten opzichtevan de budgetten.

  • Waar nodig rapporteren/ beoordelen, en /of assisteren bij het oplossen van verschillen bijdeze inkomende kosten.

  • Vragen en klachten van leveranciers worden door jou behartigd. Je staat de leveranciertelefonisch of per mail te woord in de zoektocht naar een gerichte oplossing, samen met hetvolledige team.Wat verwachten we van je

Als Cost Controller ben jij het eerste aanspreekpunt van onze leveranciers ivm hun geleverde prestaties. Geen enkele administratieve bottleneck is voor jou onoverkomelijk. In samenspraak en overleg met je team slaag je erin om elk probleem uit te pluizen en tot een oplossing te komen, en dit dan ook administratief in orde te brengen. Je geeft blijk van een hands-on mentaliteit waarbij je accuraatheid zeer hoog in het vaandel draagt. Ook wanneer het wat drukker wordt, slaag je erin om met de nodige maturiteit, zelfstandigheid én het nodige professionalisme de leveranciers te woord te staan. Aangezien je in contact komt met nationale én internationale leveranciers, weet je hen makkelijk te woord te staan in het Nederlands en Engels en dit zowel mondeling als schriftelijk.
Wat we je bieden

Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling. Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega’s een natuurlijk gegeven. Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel. Bij H.Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen. In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen. Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en work/live balance staat bij ons centraal!Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page