top of page

Professional Planning (Intermodaal)

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Als Professional planning ben jij de creatieve spin in het transportweb.


7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een Professional Planning (Intermodal).


WAT JE DOET


Vanuit jouw coördinerende rol volg je het team van intermodale planners op en begeleidt je hen bij de uitvoering van hun job. Een efficiënte en realistische intermodale planning uitwerken is jouw uitdaging.


Het planningsteam Intermodal staat in voor het inboeken en nauwkeurig opvolgen van alle verschepingen en versporingen van begin- tot eindbestemming binnen Europa.


Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van operationele data. Je doet aan marktanalyse en evaluatie van nieuwe routes.


Als volleerd puzzelaar leg je elke dag de belangrijke stukjes bij mekaar, rekening houdend met levertermijnen, laad- en losplaatsen, enzovoort.


Jouw perfecte puzzel wordt, ondanks jouw uitstekende planningsvaardigheden, meer dan eens in de war gestuurd, maar dit weet je vlot op te lossen door de planning ‘live’ aan te passen.WAT JE HEBT

Jouw organisatorische vaardigheden én oplossingsgerichte manier van handelen zorgen voor een efficiënt verloop van het transport. Als spilfiguur in dit proces treed je op de voorgrond wanneer de situatie dit vereist en durf je beslissingen te nemen. Niet alles verloopt steeds volgens jouw vooropgestelde planning, elke dag is een verrassing. Jij weet echter steeds het hoofd koel te houden en door middel van krachtige én heldere communicatie, slaag je erin om de betrokken partijen te motiveren om zo samen tot de gepaste oplossing te komen. Efficiënt én kostenbewust plannen zijn voor jou vanzelfsprekend.
WAT WE BIEDEN


Bij H.Essers kom je terecht in een familiale werkomgeving met een goede work-life balance en mag je rekenen op een hands-on-mentaliteit, waar het toegelaten is om te leren uit je fouten. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een topteam dat voor je klaarstaat en mee zoekt naar constructieve oplossingen. Een belangrijke meerwaarde voor onze planners is bovendien een op maat/inhouse gecreëerd planningspakket, dat als uiterst gebruiksvriendelijk wordt omschreven. Kortom, een uitdagende functie, omringd door een team van professionals, in een internationale omgeving.JOIN OUR (BIG) FAMILY


85 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn,

1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Stap mee in het H.ESSERS avontuur. Het zal je gegarandeerd de nodige afwisseling, uitdaging, zelfstandigheid en voldoening opleveren. Strop je mouwen al maar op en stel je kandidaat voor deze uitdaging!Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page