top of page

Intermodaal planner

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Jobinhoud:

Binnen het planningsteam wordt je basistaak het inboeken en nauwkeurig opvolgen van alle verschepingen en versporingen van begin- tot eindbestemming doorheen Europa. Afhankelijk van je ervaring word je ofwel opgeleid, of krijg je direct een specifiek takenpakket toegewezen.


Vanuit jouw coördinerende rol heb je dagelijks contact met chauffeurs en leveranciers. Je boekt de vrachten in van schip en spoor en volgt deze verder op.


Verder ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van operationele data. Vanuit een nauwe interne samenwerking verleen je assistentie bij truckplanning.


Vanuit jouw interesse in deze snel evoluerende wereld doe je aan marktanalyse en evaluatie van nieuwe routes.Wat verwachten we van je:

Meertaligheid en een degelijke opleiding of transportervaring vormen naast dienstgerichtheid en commercieel inzicht de basiskwaliteiten voor deze functie. Je bent een goed onderhandelaar met een dynamisch karakter en je bent stressbestendig. Jouw uitstekende sociale vaardigheden en georganiseerde aanpak onderlijnen je meerwaarde. Ervaring als intermodaal planner en/of ervaring in de tank container sector zijn pluspunten bij je sollicitatie, maar geen absolute harde vereisten.


Wat kunnen we je bieden:


Bij H.Essers kom je terecht in een familiale werkomgeving met een goede work-life balance en mag je rekenen op een hands-on-mentaliteit, waar het toegelaten is om te leren uit je fouten. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een topteam dat voor je klaarstaat en mee zoekt naar constructieve oplossingen. Kortom, een uitdagende functie, omringd door een team van professionals, in een internationale omgeving.Join our (big) family


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen. Stap mee in het H. Essers avontuur. Het zal je gegarandeerd de nodige afwisseling, uitdaging, zelfstandigheid en voldoening opleveren.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje Lagast

Neem dan contact op met anje.Lagast@essers.com


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.Lagast@essers.com

www.hrconsul.be


bottom of page