top of page

Coördinator Cost Control / Zeebrugge

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


6560 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een We zoeken een Coördinator Cost Control.


Wat je doet:

Als Coördinator Cost Control ben je verantwoordelijk voor een team van cost controllers die instaan voor de controle en de verwerking van alle inkomende kosten. Je zorgt ervoor dat de medewerkers goed op elkaar zijn afgestemd zodat de activiteiten vlot kunnen verlopen.


Wat wordt er concreet van jou verwacht:


  • Als eindverantwoordelijke zorg je ervoor dat alle geleverde transport gerelateerde prestaties tijdig gebudgetteerd worden en alle inkomende facturen tijdig en correct afgepunt worden ten opzichte van de budgetten. Je rapporteert, beoordeelt en assisteert bij het oplossen van verschillen betreffende deze inkomende kosten.

  • Als centraal aanspreekpunt verstrek je informatie aan collega’s en leveranciers en behandel je klachten zo accuraat en efficiënt mogelijk. Voor veelvoorkomende klachten voorzie je een structurele oplossing.

  • Je laat je kennen als een geëngageerde peoplemanager die een team van cost controllers als geen ander weet aan te sturen, coachen en enthousiasmeren. Afhankelijk van de workload aarzel je niet om zelf de handen uit de mouwen te steken.

  • Je ziet erop toe dat het team steeds de meest geschikte werkwijze hanteert. Jij waakt erover dat er op de meest efficiënte en rendabele manier gewerkt wordt.Wat je hebt:

Als Coördinator Cost Control ben je een geboren meewerkende leider die de afdeling kan en wil uitbouwen tot een high performance team. Je geeft blijk van een hands-on mentaliteit waarbij je klantvriendelijkheid en teamgerichtheid zeer hoog in het vaandel draagt. Door jouw analytische en oplossingsgerichte ingesteldheid, jouw sterke communicatieve vaardigheden en jouw diplomatische houding ben jij de bruggenbouwer die wij zoeken. Aangezien je in contact komt met zowel nationale als internationale collega’s en leveranciers, kan je hen vlot te woord staan in het Nederlands én in het Engels.


Wat we bieden:


We bieden jou de kans om vanop de eerste rij mee te schrijven aan ons internationaal succesverhaal. Begin jouw nieuwe carrière als sleutelfiguur in onze sterk groeiende operaties. Onze familiale cultuur staat garant voor een hoge mate van betrokkenheid en collegialiteit. Het uitgebreide opleidingsaanbod maakt van jou de sterke leider die wij zoeken en biedt jou de mogelijkheden om verder door te groeien binnen onze organisatie.Join our (big) family


85 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 1.800 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. We zorgen al jaren voor betrouwbare werkgelegenheid, geven iedereen binnen de firma een kans om te groeien én werken aan een sterke veiligheidscultuur.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje Lagast

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page