top of page

Business Development & Sales Manager BENELUX - EXELGREEN


Business Development & Sales Manager BENELUX - EXELGREEN | Harelbeke . #vastejob

Lano • Harelbeke, Vlaanderen, België


Onze klant, de Lano Groep is actief in de wereld van kunstgras, hospitality en andere vloerbekledingsapplicaties. Voor Exelgreen zijn we op zoek naar een Business Development & Sales Manager Benelux. Met meer dan 10 miljoen verkochte vierkante meters sinds 2006, is Exelgreen een echte pionier in het commercialiseren van kunstgras in Frankrijk en in de Benelux. Ons doel is om kwalitatief kunstgras aan te bieden zodat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een stukje groen. De hoofdzetel van Exelgreen bevindt zich in La Rochelle, Frankrijk. Sinds 2022 is Exelgreen een onderdeel van Lano die gevestigd is te Harelbeke. Onze producten komen in aanmerking bij zowel eindconsumenten als bij professionals. Onze verkoopkanalen zijn dan ook: Retail, Professionele tuinaannemers en rechtstreeks naar eindklanten via onze B2C website.


Business Development & Sales Manager BENELUX - EXELGREEN


Jobinhoud

U bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons retailkanaal in de Benelux. Als aanspreekpunt van onze bestaande klanten bouwt u een commerciële relatie met hen uit en gaat u:

  • Samen op zoek naar omzetgroei

  • De verkopers van onze winkelpunten coachen en opleiden

  • Zorgen voor een goede implantatie van onze producten in de rayon

  • Onze Exelgreen strategie implementeren bij de klanten U bent een echte hunter die van prospecten nieuwe klanten kan maken.

U bent autonoom en flexibel om grote afstanden af te leggen. U bent de ambassadeur bij uitstek van ons merk en ons bedrijf. U zorgt steeds voor uitmuntendheid en goede handelspraktijken. U rapporteert periodiek aan de Sales Director


Profiel

  • Je hebt een bacheloropleiding voltooid.

  • Minimum 2 jaar werkervaring in sales

  • Tweetalig FR/NL, andere talen zijn een plus

  • Gedreven, resultaatgericht met sterke negotiatieskills


Aanbod

Voor deze functie bieden wij een boeiende werkomgeving, een salarispakket conform de functie met extra legale voordelen (o.a. bedrijfswagen, tankkaart, bonus, gsm en laptop, groepsverzekering en maaltijdcheques), een ruime verlofregeling en mogelijkheden om zich op termijn verder te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie.


Is je interesse gewekt?


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar anje.lagast@hrconsul.bebottom of page