top of page

Planner (M/V)


Planner (M/V) | Macotruck #Voltijds #VasteJob

Zeebrugge, Vlaanderen, BelgiëMacotruck (opgericht in 1984) biedt wegtransportdiensten aan naar verschillende bestemmingen in Europa. Elk van de 3 trucking afdelingen heeft zijn eigen kernactiviteiten en specialisaties: tanktransport, containertransport, autotransport, ADR, intermodaal transport.


Planner (M/V)


Jobinhoud

Als planner sta je in voor de dagelijkse planning van transportopdrachten, het toekennen aan chauffeurs / trucks, zowel voor de lopende als voor de volgende werkdag. Je richt je op optimalisatie van de combinaties, en hebt als doel de wensen van de klant op de meest efficiënte en kostenbewuste manier te realiseren. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's van je team. Je hebt dagelijks contact met de klanten in verband met hun werkaanbod en het verloop van de uit te voeren transportorders.


Je biedt de nodige ondersteuning in functie van iso-certificatie. Zo behandel je klantenklachten, meldingen van chauffeurs en derden omtrent veiligheid- en kwaliteitsstandaarden, en creëer je opportuniteiten voor verbetering.


Je communiceert vlot met collega’s, onderaannemers en klanten omtrent het verloop van de opdracht, anomalieën, transport gerelateerde kosten …


Je coacht de chauffeurs dagelijks, volgt op en stuurt bij en controleert de naleving van de wetgeving in het kader van rij- en rusttijden.


Wat verwachten we van je

Je hebt een sterke voeling met en inzicht in de wereld van de transport en logistiek.


Je beschikt minstens over een diploma hoger secundair onderwijs, en communiceert vlot in het Nederlands, Engels en Frans. Je werkt georganiseerd, gestructureerd en probleemoplossend. Je kan goed het overzicht behouden en vanuit jouw expertise het werk toewijzen en toezien op een goede afloop. Je hebt een proactieve houding en kan ook onder druk creatieve oplossingen bedenken. Je hebt een goede geografische kennis. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Wat kunnen we je bieden

Een uitdagende functie met ruime eindverantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar teamspirit centraal staat. We bieden een marktconform verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@hrconsul.bebottom of page