top of page

Assistent Planner

Transport De Rese

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Assistent Planner | Brugge

Transport De Rese . Brugge, Vlaanderen, België


Transport De Rese is een toekomstgericht transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoeren van (bulk)-containers, megatrailers en Adr tankcontainers over heel Europa. Dagelijks staat een hoog gekwalificeerd en gemotiveerd team klaar om de klanten bij te staan in het uitvoeren van al hun professionele wensen. De klant is koning, wat zij vragen voeren wij uit. Klantgericht denken en flexibiliteit zijn onze prioriteiten, met het oog op een optimale klantentevredenheid.


We koesteren onze klanten en kunnen rekenen op een sterk team met een grondige expertise om de behoeften van onze klanten om te zetten in logistieke oplossingen.


Om ons hierin te ondersteunen zijn we op zoek naar een Assistent Planner.


Assistent PlannerJobinhoud:

  • Verzamelen van alle gegevens van vervoersopdrachten en ze digitaal registreren

  • Meehelpen met het plannen van ritten van de chauffeurs en opvolgen

  • Chauffeurs de nodige informatie bezorgen die nodig is om de opdracht uit te voeren

  • Ondersteunen van de transportplanner – na inwerkperiode vervanging van de planner

  • Administratieve afwerking van ladingen/lossingen

  • Administratieve verwerking van de transportdocumenten

  • Klachten in het systeem noteren


Wat verwachten we van je

Je hebt sterke administratieve en communicatieve skills. Je werkt graag en goed in teamverband en je motto is ‘Klant is Koning’. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in de logistieke sector en ben je gebeten om je alle operationele processen meester te maken. Passie, drive en oog voor kwaliteit zijn cruciale eigenschappen. Je werkt vlot met MS Office toepassingen, en beschikt over een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.


Wat kunnen we je bieden

Transport De Rese is een stabiel en gezond bedrijf. Ze maken gebruik van hoog gespecialiseerde informatica- en communicatiesystemen, en op het gebied van transportmiddelen gebruiken zij de meest geavanceerde voertuigen.


Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met veel afwisseling. Je collega’s zijn energiek en ambitieus en zullen je de job van A-Z aanleren. Je kan rekenen op een marktconform salaris.


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar anje.lagast@hrconsul.bebottom of page