top of page

Assistant Planner

Transport De Rese

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


Transport De Rese is een toekomstgericht transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoeren van (bulk)-containers, megatrailers en Adr tankcontainers over heel Europa. Dagelijks staat een hoog gekwalificeerd en gemotiveerd team klaar om de klanten bij te staan in het uitvoeren van al hun professionele wensen. De klant is koning, wat zij vragen voeren wij uit. Klantgericht denken en flexibiliteit zijn onze prioriteiten, met het oog op een optimale klantentevredenheid.


We koesteren onze klanten en kunnen rekenen op een sterk team met een grondige expertise om de behoeften van onze klanten om te zetten in logistieke oplossingen.


Om ons hierin te ondersteunen zijn we op zoek naar een multifunctionele logistieke specialist.Jobinhoud:

Na een intensieve opleiding help je het transport van liquids efficiënt en economisch te organiseren. Hiervoor sta je in nauw contact met chauffeurs en onderaannemers. Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling en volgt de evolutie van de rit minutieus op. Problemen buig je zo snel mogelijk om tot een oplossing!


Je werkt nauw samen met je collega’s planners en Customer Service en houdt alle betrokkenen op de hoogte van non-conformiteiten.Wat verwachten we van je:

Je hebt sterke administratieve en communicatieve skills. Je werkt graag en goed in teamverband en je motto is ‘Klant is Koning’. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in de logistieke sector en ben je gebeten om je alle operationele processen meester te maken. Passie, drive en oog voor kwaliteit zijn cruciale eigenschappen. Je werkt vlot met MS Office toepassingen, en beschikt over een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels


Aanbod:


Transport De Rese is een stabiel en gezond bedrijf. Ze maken gebruik van hoog gespecialiseerde informatica- en communicatiesystemen, en op het gebied van transportmiddelen gebruiken zij de meest geavanceerde voertuigen.


Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met veel afwisseling. Je collega’s zijn energiek en ambitieus en zullen je de job van A-Z aanleren. Je kan rekenen op een marktconform salaris.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje Lagast

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page