top of page

Analist Programmeur


Analist Programmeur | Harelbeke . #vastejob

Lano • Harelbeke, Vlaanderen, België


De Lano Groep is internationaal actief in de wereld van kunstgras, hospitality, kantoren en andere vloerbekledingsoplossingen. Centraal voor ons staan de klanten, de meer dan 450 werknemers en de omgeving. Door zeer gerichte keuzes slaagt de groep er in een omzet van meer dan 125miljoen € te realiseren en jaar na jaar financieel gezonde cijfers neer te leggen. In het kader van onze groei zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde werknemers om ons team te versterken. We zijn een partner van de Belgotex International groep en samen zijn we over de ganse wereld actief en horen we tot de top van onze industrie.


Analist Programmeur


Jobinhoud

Als lid van het IT-team werk je aan de optimalisatie van Microsoft Dynamics AX en de ontwikkeling van gelieerde programma’s in een Microsoft ontwikkelingsomgeving (ASP.net, C#, SQL server, etc.)


Eens ingewerkt draag je een brede verantwoordelijkheid voor een aantal domeinen. Dit betreft zowel functionele analyse, implementatie en/of wijzigingen, testing, documentatie als nazorg.


Profiel

  • Naast een hogere en relevante opleiding (bachelor) heb je al enige relevante ervaring. Goede kennis van Dynamics AX wordt verwacht. Eventuele kennis van andere tools is een bijkomend pluspunt.

  • Je bent zelfstandig, nauwkeurig, analytisch, kunt processen uitwerken en stroomlijnen en een kritische procesevaluatie maken.

  • Je bent een teamspeler en goede communicator. Je bent flexibel, zowel in denken als in doen. Een goede talenkennis (N, E) is gewenst.


Aanbod

  • Wij bieden een boeiende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, een aangepaste verloning (met mogelijkheid tot bedrijfswagen voor ervaren profielen) en een moderne werkomgeving in een familiaal bedrijf.

  • Vast contract


Stel je kandidaat voor deze uitdaging!

Stuur je CV en korte motivatiebrief naar anje.lagast@hrconsul.bebottom of page