top of page

Allround Logistics Officer

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services
7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een Allround Logistics Officer voor onze vestiging in Moerdijk.WAT JE DOET


Na een intensieve opleiding organiseer je het intermodaal transport van Liquid Bulk in tankcontainers van A-Z. Je doet dit op een efficiënte en kostenbewuste manier. Je takenpakket is zeer afwisselend.


 • Je beoordeelt transportopdrachten op haalbaarheid, prijs ..

 • Je registreert en plant de opdrachten en verzorgt de volledige administratieve afhandeling. Zo behandel je ook klachten, sta je in voor de verwerking van wachturen en cmr-administratie.

 • Als volleerd puzzelaar leg je elke dag de belangrijke stukjes bij elkaar, rekening houdend met levertermijnen, laad- en losplaatsen, enzovoort.

 • Zo sta je in voor het inboeken en nauwkeurig opvolgen van alle verschepingen en versporingen van begin- tot eindbestemming binnen Europa en stuur je het wegtransport aan.

 • Je grijpt in waar nodig en zoekt een oplossing voor alle operationele issues.

 • Loopt er onderweg wat mis, dan ben jij het aanspreekpunt. Je bemiddelt, stuurt bij én lost op, in overleg met je collega’s. Je informeert intern en extern continue over het verloop van het transport.


WAT JE HEBT

 • Ervaring in de logistieke sector en/of een logistieke opleiding is een pre

 • Vlot communicatief, dit zowel gesproken als geschreven in Nederlands en Engels

 • Goede kennis van MS Office toepassingen

 • Sterk organisatorisch en oplossingsgericht

 • Collegiaal en klantgericht

 • Flexibiliteit met betrekking tot werktijden

 • Kennis van ADR / IMDG is een pre

 • Werk / denkniveau HBO of MBO+WAT WE BIEDEN

Wij bieden jou de kans om dagelijks jouw steentje bij te dragen in de binding met onze nationale en internationale transportklanten. Dit zorgt tevens voor een boeiende én uitdagende job, waarbij je veel variatie kan verwachten. Wees gerust, geen enkele dag is hier hetzelfde! Bij H.Essers krijg je steeds de nodige vrijheid en autonomie om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en uit te blinken. In Moerdijk maak je deel uit van een klein maar hecht en zeer ervaren team dat betrouwbaarheid, ondernemerschap, eenvoud, positivisme en zorg hoog in het vaandel draagt!Join our (big) family


85 vestigingen in 19 landen, 6.560 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 2.000 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Als asset-based familiebedrijf kunnen we korte beslissingslijnen waarborgen waardoor je snel kan schakelen. Dit biedt jou de nodige garantie op vlak van een perfecte dienstverlening naar jouw klanten toe. De ideale combinatie voor tevreden klanten én medewerkers zodat ook zij kunnen groeien in hun job!Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief Anje.Lagast@essers.com


bottom of page