top of page

Administratief logistiek medewerker Zeebrugge

Zeebrugge

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services

Met 70 jaar ervaring is onze klant een toonaangevend West-Vlaams logistiek bedrijf dat volgende diensten aanbiedt : magazijn op- en overslag, Weg- & multimodale transporten, Huif- & frigotransporten.


Onder het motto ‘alles voor de klant’ creëert onze klant met een aantal ‘key accounts’ een partnership dat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en resulteert in langdurige samenwerking.


Om onze klant te ondersteunen bij groei en verdere professionalisering kijkt Hr Consul uit naar een administratief logistiek medewerker.Verantwoordelijkheden :


Ben je een administratief talent? Heb je sterke interesse in de logistieke sector? Wil je de job van A-Z leren? Dan is deze vacature van administratief logistiek medewerker zeker iets voor jou!


Je komt terecht in een team van logistieke professionals, dat met het oog op het Brexit-verhaal zich wenst te versterken met een ambitieuze collega die sterke interesse heeft in logistieke processen.


Je takenpakket is gevarieerd:


  • Transportdocumenten van goederen verzamelen

  • Controleren van documenten op correctheid - opzoeken van ontbrekende documenten

  • Aanmeldingswerk van inkomende en uitgaande goederenstromen in logistieke platformen

  • Correct afhandelen van douaneprocedures. Je onderhoudt hierbij een goede communicatie met klanten, collega’s, douaneafdelingen..Profiel:


  • Logistieke opleiding is een pluspunt

  • Je bent een teamspeler en kan oplossingsgericht meedenken

  • Je kan vlot overweg met MS Office

  • Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van het nederlands, Engels. Je kan je zeker verhelpen in het Frans .


Aanbod:

Je komt terecht in een aangename, dynamische werkomgeving met ruimte voor initiatief en autonomie. Naast een marktconforme bruto verloning bieden wij een competitief pakket aan extralegale voordelen.Interesse in deze vacature?


Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page