top of page

Administratief Logistiek Bediende

Transport De Rese

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


Transport De Rese is een toekomstgericht transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoeren van (bulk)-containers, megatrailers en Adr tankcontainers over heel Europa. Dagelijks staat een hoog gekwalificeerd en gemotiveerd team klaar om de klanten bij te staan in het uitvoeren van al hun professionele wensen. De klant is koning, wat zij vragen voeren wij uit. Klantgericht denken en flexibiliteit zijn onze prioriteiten, met het oog op een optimale klantentevredenheid.


We koesteren onze klanten en kunnen rekenen op een sterk team met een grondige expertise om de behoeften van onze klanten om te zetten in logistieke oplossingen.


Om ons hierin te ondersteunen zijn we op zoek naar een multifunctionele Administratief Logistiek bediendeJobinhoud:

Als Administratief Logistiek Bediende kom je terecht in een team van logistieke professionals, dat zich, in het kader van verdere groei en professionalisering, wenst te versterken met een collega die allerhande administratieve taken in goede banen kan leiden. Als je houdt van een gevarieerd takenpakket in een boeiende werkomgeving, dan zijn wij op zoek naar jou!


  • Je staat in voor de controle en verdere verwerking van de uren- en kosten staten van de chauffeurs en onderaannemers om tot een correcte betaling van hun prestaties te komen.

  • Vragen en klachten van chauffeurs en onderaannemers worden door jou behandeld.

  • Je staat collega’s en externe partners te woord en zoekt samen naar een oplossing.

  • Verder spring je in waar nodig, bij de afhandeling van allerhande logistiek administratieve taken!Wat verwachten we van je:

  • Je hebt sterke administratieve en communicatieve skills

  • Je werkt graag en goed in teamverband

  • Je werkt vlot met MS Office toepassingen

  • Je beschikt over een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels

  • Je hebt vooral leergierig en heb veel zin om erin te vliegen


Wat kunnen we je bieden:


Transport De Rese is een stabiel en gezond bedrijf. Ze maken gebruik van hoog gespecialiseerdeinformatica- en communicatiesystemen, en op het gebied van transportmiddelen gebruiken zij de meest geavanceerde voertuigen.


Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met veel afwisseling. Je collega’s zijn energiek en ambitieus en zullen je de job van A-Z aanleren. Je kan rekenen op een marktconform salaris.Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje Lagast

Neem dan contact op met anje.lagast@hrconsul.be


Wil je meer informatie?


Contacteer Anje Lagast, Specialst HR & Recruiting Transport & Logistics.

T: 0032 498 110 010

anje.lagast@hrconsul.be

www.hrconsul.be


bottom of page