top of page

Administratief Bediende

H. Essers

Vacature Logistiek medewerker @ Flanders Road Services


7500 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN


H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 7500 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 7500 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.


Jij straks ook? We zoeken een administratief bediende


WAT JE DOET


Na een grondige opleiding sta je in voor de verwerking van klantgerichte administratie, waaronder:


  • Administratieve verwerking en opvolging van transportorders

  • Behandeling van mail- en telefoonverkeer

  • Omgaan met problemen, continue feedback geven aan klanten en collega’s

  • Administratieve verwerking van allerhande transportdocumenten, claims, klachten, wachturen,..WAT JE HEBT

Om van deze job invulling een succes te maken beschik je over een gezonde interesse in de techniek en al enige technische kennis van lassen. Je werkt graag nauwkeurig en bent flexibel inzetbaar. Voor elke probleemstelling bestaat er een oplossing. Als lasser draag je veiligheid hoog in het vaandel.
WAT WE BIEDEN


Training on the job met aandacht voor je kwaliteiten en capaciteiten via een gepersonaliseerd opleidingsprogramma. Wij bieden jou de kans om dagelijks jouw steentje bij te dragen in de binding met onze nationale en internationale transportklanten. Dit zorgt tevens voor een boeiende én uitdagende job, waarbij je veel variatie kan verwachten. We bieden een vast contract van onbepaalde duur en een competitief salaris en oog voor een goede work-live balance!JOIN OUR (BIG) FAMILY


85 vestigingen in 19 landen, 7500 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 2.000 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Als asset-based familiebedrijf kunnen we korte beslissingslijnen waarborgen waardoor je snel kan schakelen. Dit biedt jou de nodige garantie op vlak van een perfecte dienstverlening naar jouw klanten toe. De ideale combinatie voor tevreden klanten én medewerkers zodat ook zij kunnen groeien in hun job!Stel je kandidaat voor deze uitdaging!


Stuur je CV en korte motivatiebrief naar Anje.Lagast@essers.combottom of page